• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji reprezentativc Srbije se vraća u Evropu, dva kluba su ga odmah zvala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sprema se veliki povratak Aleksandra Prijovića u Evropu poslije godinu i po dana u Australiji.

 Aleksandar Prijović se vraća u Evropu Izvor: MN PRESS

Srpski napadač Aleksandar Prijović mogao bi da se vrati u Evropu poslije godinu i po dana provedenih u Australiji. Za njegove usluge zainteresovan je švedski šampion Heken i voljeli bi da ih povede u kvalifikacije za Ligu šampiona, prenosi "Ekspresen". Prvi kontakti su već uspostavljeni i postoji velika šansa da će se Prijović vratatiti u Švedsku gdje je već nosio dres Jurgordena.

Osim Hekena, za Prijovića je zainteresovan i poljski Rakov, gdje igra novi reprezentativac Srbije Vladan Kovačević, gdje bi takođe igrao kvalifikacije za Ligu šampiona pošto su na putu da dođu do titule poslije dvije vicešampionske godine.

Interesantno, Prijović je bio meta i Crvene zvezde za Ligu šampiona 2021/22, kada nije došlo na kraju do dogovora, pa je rukovodstvo zakasnilo za pojačanjem u napadu tima Dejana Stankovića. Tada je iz Saudijske Arabije otišao u australijski Vestern junajted , a ovaj klub mu neće praviti veliki problem. Ako se dogovori sa klubovima iz Švedske ili Poljske, dobiće "čiste" papire za potpis ugovora.

Ove sezone Prijović je postigao četiri gola, a čini se da mu nedostaje Evropa i rado bi raskinuo ugovor koji traje do juna 2024. godine. Podsjetimo, bivši reprezentativac Srbije je igrao za Parmu, Derbi, Jeovil, Notempton, Sion, Lozanu, Tromse, Sion, Jurgorden, Boluspor, Legiju, PAOK, Al Itihad i sadašnji Vestern junajted.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC