• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROMJENE U FK BORAC - U aprilu stižu novi predsjednik i nova uprava!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Banjalučki Borac 10. aprila dobiće novu upravu, odlučeno je na današnjoj vanrednoj sjednici upravnog odbora.

 FK Borac u aprilu mijenja predsjednika i upravu!  Izvor: Mondo/Slaven Petković

Iznenadna sjednica uprave banjalučkog Borca izazvala je ogromno interesovanje fudbalske javnosti u Banjaluci, pa i šire, a evo i epiloga.

Borac će 10. aprila na skupštini kluba dobiti novog predsjednika i novu upravu, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora kluba.

Podsjećamo, FK Borac u petak ujutro kratkim saopštenjem odnosno jednom rečenicom najavio je održavanje vanredne sjednice Upravnog odbora kluba, što se posljednji put desilo u avgustu nakon ostavke trenera Nenada Lalatovića.

U saopštenju poslije sjednice kluba pružena je podrška igračima i stručnom štabu, a iako je istaknuto da je klupsko rukovodstvo bilo uspješno donesena je odluka o održavanju skupštine na kojoj će se birati novi predsjednik i uprava kluba.

Saopštenje Fk Borac prenosimo u cjelosti:

„UO FK Borac održao je vanrednu sjednicu u Banjaluci i tom prilikom sumiran je rad članova klupskog rukovodstva, te stručnog štaba i ekipe. FK Borac, i ove sezone je u borbi za novi izlazak na evropsku scenu što je, u ovom trenutku, primarni klupski cilj.

U minule tri sezone, fudbaleri našeg kluba su tri puta izborili nastup u kvalifikacijama za evropska takmičenja i to je, rezultatski, jedan od najvećih uspjeha u klupskoj istoriji. U našu Platonovu ulicu stigla je i šampionska titula, a igrali smo i finale Kupa BiH.

U tekuću sezonu, FK Borac je ušao sa velikim ambicijama i ciljem, da se bori za sve trofeje na ovdašnjoj fudbalskoj sceni. U fudbalu, kao i u životu, stvari nekada ne idu onako kako se planiraju. Klupsko rukovodstvo je svjesno da je bilo uspona i padova tokom ove sezone, ali se naša ekipa i dalje bori za evropsku scenu.

Stručni štab i fudbaleri imaju puno povjerenje članova UO FK Borac, a želja svih je da se ostvari zacrtani cilj. UO FK Borac uložio je i veliki napor u poboljšanju infrastrukture na Gradskom stadionu koja je godinama bila zapostavljena.

Rekonstruisana je rasvjeta na reflektorima, postavljeni su elektronski čitači ulaznica na kapijama, a kruna dosadašnjeg rada je postavljanje nove travnate podloge na terenu Gradskog stadiona. Iza sadašnjeg klupskog rukovodstva su rad i rezultati vidljivi i golim okom. Da je moglo bolje-moglo je jer uvijek može bolje. Od svojih dobrih, ali i loših poteza članovi UO FK Borac nikada nisu bježali i uvijek su, od početka mandata, bili spremni da prihvate odgovornost.

Na početku smo proljećnog dijela sezone.

Iza nas su dvije premijerligaške utakmice, a uprkos bolnoj eliminaciji iz Kupa BiH, uvjereni smo da ćemo imati razloga za zadovoljstvo na kraju sezone.

Ipak, svi moramo još jače da radimo i da svi zajedno grabimo ka cilju.

UO FK Borac ovim putem želi i da obavijesti javnost da je, na današnjoj vanrednoj sjednici, donesena odluka da se 10.aprila održi izborna skupština FK Borac na kojoj će biti izabran novi predsjednik i članovi klupskog rukovodstva.

FK Borac uvijek je iznad svih i ovim putem želimo da pozovemo sve naše pristalice da pruže podršku fudbalerima na utakmici u subotu“, navodi se u saopštenju uprave FK Borac.

Banjalučki Borac nije dobro počeo proljećni dio sezone. Neočekivano su "crveno-plavi" eliminisani iz Kupa BiH od prvoligaša Republike Srpske Rudar Prijedora, da bi u prvenstvu banjalučki klub ostvario polovičan učinak u nastavku sezone - minimalan trijumf protiv Širokog Brijega i poraz od Veleža istim rezultatom.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

lesinari

smijeniti rukovodstvo rk borac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC