• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama golmana Hajduka "zapalila" Njemačku: Ima 45, bila je Mis Univerzuma, a i sada gori! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mama Renata je stigla na "Vestfalen" i tamo je bila glavna tema!

 Renata Lovrinčević Buljan majka Hajdukovog golmana zapalila mreže Izvor: Instagram/fitnesslife_by_renata_

Mladi tim Hajduka iz Splita napravio je ogromnu senzaciju kada se plasirao u polufinale Lige šampiona za omladince nakon  boljeg izvođenja penala od Borusije iz Dortmunda. Heroj pobjede "bilih" i jedan od najvećih bisera ovog tima je Borna Buljan, 17-godišnji čuvar mreže. 

Na "Vestfalenu" na koji je stiglo 5.000 navijača Hajduka on je odbranio penal Maneu i na kraju je tako odveo svoj tim na dva koraka od pehara Lige šampiona. A među 5.000 navijača bila je i njegova majka o kojoj svi pričaju!

U pitanju je 45-godišnja Renata Lovrinčević Buljan, koja je na društvenim mrežama nekoliko sati prije utakmice istakla kako jedva čeka da meč počne. Ona je bila Mis Univerzuma Hrvatske 2000. godine, a na instragramu ima preko 140.000 pratilaca. Poslije mečeva svog sina uvijek dobija nove fanove, a pogledajte kako izgleda: 

Mama Renata ima sjajnu karijeru u modelingu, a osim toga se bavi fitnesom i redovno kači vrele slike iz teretane na svoje društvene mreže. Sada se javila i poslije meča u Dortmundu gde je ispratila bravure svog sina:

"Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne fudbalske porodice i zbog toga su ostvarili pobjedu nad "nepobjedivima". Za porodicu se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuvalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao hvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim da pokažu svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo sine, ,ljubi te majka…a i tata i brat…naravno. Naš si ponos", napisala je ona nakon meča. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC