• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužili Argentinca da je crnom magijom stigao na Svjetsko prvenstvo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Papu Gomez se u Argentini našao na meti dosta bizarnih optužbi, a sada smo čuli i njegovu stranu priče.

 Papu Gomez koristio crnu magiju Izvor: Profimedia/Heuler Andrey / SPP

Prava zbrka nastala je u Argentini kada je izašao spisak za dvije prijateljske utakmice protiv Kurasaa i Paname. Te prijateljske utakmice su zamišljene kao prilika da se proslavi osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru, a ipak na spisku igrača pozvanih za njih nije bilo Alehandra Papua Gomeza. Iskusni vezista koji je na spisak za Katar upao u zadnji čas nije pozvan od strane Lionela Skalonija, a argentinski ESPN iznio je nevjerovatnu tvrdnju. 

Kako oni navode Gomez je odstranjen iz reprezentacije jer je selektor Skaloni otkrio da je vezista Sevilje koristio crnu magiju da dođe do mjesta u avionu za Katar! Gomez je upao na spisak samo zato što se Đovani Lo Selso iz Viljareala povrijedio i nije mogao da zaigra, a navodno je Gomez koristio vješticu koja se bavi crnom magijom kako bi usporio oporavak svog saigrača! 

Ipak, Gomez čija se Sevilja bori za opstanak u Primeri, a za trofej u Ligi Evrope se ubrzo oglasio i ponudio jedno dosta realističnije objašnjenje.

"Nažalost zbog povrede neću moći da putujem sa timom, da ih pozdravim i zagrlim. Jako mi je teško i tužan sam zbog toga jer bih volio da budem tamo i da osjetim ljubav i slogu. Hvala vam svima na porukama i vidimo se neki drugi put. Ja ću nastaviti da se oporavljam da bih ponovo zaigrao. Grlim vas izdaleka", napisao je on na instagramu.

S obzriom da su ovo samo revijalni mečevi, a da je Sevilja u Primeri u velikim problemima, Gomezova verzija djeluje uvjerljivije. Ipak, poslije cijele priče sa Polom Pogbom, njegovim bratom i vješticama, izgleda da je zaista magija u fudbalu se prisutnija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC