• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holandski fudbaler vozio pijan i skrivio smrt dječaka

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon svega, fudbaler je otišao iz Holandije u Rusiju gdje igra bez problema.

 Fudbaler Rai Flut ubio dijete Izvor: Profimedia/ANP REMKO DE WAAL/

Holandski fudbaler Rai Flut (27) prije skoro dvije godine je izazvao strašnu saobraćajnu nesreću u Hofdorpu u kojoj je nažalost stradao četvorogodišnji dječak. Flut je u tom trenutku bio u alkoholisanom stanju i vozio je 200 kilometara na sat, a naletio je na automobil u kome se nalazila četvoročlana porodica. Udarac je bio toliko jak da je dječak koji je sjedio na zadnjem sjedištu preminuo u bolnici nakon teških povreda i sada fudbalera čeka zatvorska kazna.

Državno tužilaštvo traži tri i po godine zatvora za Raija Fluta, dok se uz to traži i četvorogodišnja zabrana upravljanja motornim vozilima, što će teško zadovoljiti dječakove roditelje poslije užasnog svjedočenja fudbalera.

Flut je imao dvostruko više alkohola u krvi nego što je "gornja granica", a da stvar bude gora - policiji isprva nije htio da prizna da je upravljao vozilo. "Prao je ruke" od čitavog sudara, dok holandski "AD" navodi da je na suđenju ispričao kako je došlo do strašne saobraćajne nesreće: "Bio sam na zabavi u Amsterdamu dok je bila pandemija, tako da se ranije završilo. Trebalo je da provedem noć u Amsterdamu, ali smo odlučili da odemo u Roterdam. Sjeo sam i vozio bez razmišljanja, a dok sam namještao tempomat - noga mi je bila na papučici i tako se dogodila nesreća".

Pokušavao je na sve načine da objasni da nije zbog stanja alkoholisanosti "divljao" po putu sa 200 km/h, što je iznerviralo majku dječaka: "Kako mi dalje da nastavimo da živimo? Sve si nam oduzeo?".

Bivši fudbaler PSV Ajndhovena je poslije svega suspendovan u Heraklesu, da bi otišao na istok Evrope. Potpisao je za kazahstansku Astanu, dok je sada igrač ruskog Urala i "bježi od kazne" poput Kvinsija Promesa. Bivši fudbaler Ajaksa je osumnjičen da je švercovao 400 kilograma kokaina i sada je u Rusiji i traži njihov pasoš...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC