• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar postao "orao", a ovo je nova srpska snajka: Samardžić smuvao ljepoticu, već godinama su u ljubavi! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi fudbaler srpske reprezentacije već godinama u ozbiljnoj vezi sa ljepoticom.

 Djevojka Lazara Samardžića Sila Enisa Izvor: Instagram/silaenisa/printscreen

Fudbalski savez Srbije i selektor Dragan Stojković Piksi obavili su veliki posao i talentovani fudbaler Udinezea Lazar Samardžić izabrao je da nastupa za reprezentaciju naše zemlje. On se već ovog marta našao na spisku i sa nacionalnim timom će početi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje se 2024. godine igra Nemačkoj, zemlji u kojoj je rođen. Zbog toga je u centru pažnje, a samim ti mi njegova dugogodišnja djevojka Sila Enisa!

Lepotica koju je srpski fudbaler smuvao privlačiće mnogo pažnje na utakmicama sprske reprezentacije svojim atraktivnim izgledom. Dok Lazar bude blistao u dresu Srbije na terenu, ona će biti u centru pažnje na tribinama, odakle će bodriti dečka čije fotografije redovno kači na Instagram. Pogledajte kako izgledaju zajedno:

Lazar i Sila često putuju zajedno i na njihovim društvenim mrežama mogu se videti fotografije sa luksuznih destinacija. Veza koju imaju je ozbiljna i grade je već nekoliko godina, još od kako je Samardžić bio jedan od najtalentovanijih igrača u mlađim kategorijama Herte iz Berlina. Od tada je ofanzivni vezni nastupao za Red bul Lajpcig i već dvije godine igra u italijanskom Udinezeu gdje je Piksi primijetio da bi mogao da bude pojačanje za Srbiju.

Podsjećamo, reprezentacija Srbije će u martu odigrati meč protiv Litvanije u Beogradu (24. mart) i Crne Gore u Podgorici (27. mart). To će biti prilika da mladi fudbaler koji je prošao mlađe kategorije Njemačke debituje za svoju novu reprezentaciju, a vidjećemo da li će ga Sila bodriti sa tribina. Ovo je Enisa, ljepotica koja je osvojila novog srpskog reprezentativca:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC