• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji gol u karijeri postigao protiv Borjana! Oprostio se svjetski šampion i zvijezda Reala, a po ovome ga pamte!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Penzionisani nemački fudbaler u dresu Arsenala pokazao dio svog raskošnog talenta, a žrtva mu bio sadašnji golman Zvezde.

 Mesut Ozil gol protiv Milana Borjana Izvor: Twitter/arsenal/printscreen

Pomalo iznenađujuće, u toku fudbalske sezone, Mesut Ozil (34) je odlučio da kaže dosta! Nekadašnji reprezentativac Njemačke i šampion svijeta iz 2014. godine odlučio je da okači kopačke o klin i završi sa aktivnim igranjem fudbala, što je ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu natjeralo da se na društvenim mrežama prisjećaju njegovih najboljih poteza. Tako je ponovo u centru pažnje gol koji je Mesut postigao Milanu Borjanu!

Sadašnji golman Crvene zvezde tada je bio čuvar mreže bugarskog Ludogoreca, a njegov klub se sa Arsenalom sastao u grupnoj fazi Lige šampiona tokom sezone 2016/17. Na utakmici u Razgradu Mesut Ozil je postavio konačnih 3:2 u korist Arsenala pogotkom u 82. minutu, nakon što se na sjajan način poigrao sa odbranom bugarskog kluba.

Njemački fudbaler turskog porekla sačekao je loptu na polovini protivnika, fantastično izbjegao ofsajd i zaletio se ka Borjanovom golu. Čuvar mreže kanadske reprezentacije nije imao izbora, morao je da krene naprijed i istrči van kaznenog prostora, što je bivši igrač Verdera i Reala iskoristio da ga lobuje. Mesutu Ozilu su zatim žrtve bile i defanzivci koji su se vratili u odbranu, a sebi je stvorio laku poziciju sa postizanje pogotka. Pogledajte gol o kojem se priča:

Inače, u pomenutoj sezoni 2016/17 bugarski predstavnik eliminisao je Zvezdu koju je sa klupe predvodio Miodrag Božović i kasnije se našao u eliti evropskog fudbala, uz Arsenal, PSŽ i Bazel. Bugarski tim poražen je od Arsenala u oba meča - 6:0 u Londonu i 3:2 u Razgradu, ali je u posljednjem kolu uspio da "otkine" bod u Parizu i sa trećeg mjesta ode u Ligu Evrope. Sa druge strane, PSŽ je zbog tog remija prepustio engleskom timu čelnu poziciju u grupi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC