• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja spasio Srbiju, a Sergej ga nahvalio pred kamerama! Jovetić šutnuo, ali... "Sad smo gledali, svaka mu čast!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vezni fudbaler reprezentacije Srbije govorio je o dvojici reprezentativaca - svom bratu koji je "spasao" Srbiju i dvostrukom strijelcu koji je donio pobjedu.

 Sergej hvali Vanju Milinković-Savića Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Reprezentacija Srbije nije blistala, ali je pobijedila Crnu Goru (2:0) u Podgorici i nastavila put ka Evropskom prvenstvu. Nakon dva kola kvalifikacija tim Dragana Stojkovića ima maksimalnih šest bodova na svom kontu i dobru situaciju da se narednog leta nađe u Njemačkoj, u društvu najboljih timova na kontinentu. Za drugu pobjedu u kvalifikacijama najzaslužniji su Vanja Milinković-Savić i Dušan Vlahović, a upravo o njima govorio je Sergej.

Vezni fudbaler Lacija nije odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u nacionalnom timu - tokom prvog dijela meča mučio se jer je bio preblizu Dušana Tadića i nije mogli da prikažu magiju u tom dijelu susreta. Ipak, Srbija je uspjela da se poveže u nastavku, a nakon što je Vanja zablistao na golu i da stigne do važne pobjede!

"Kad smo se okupili u Pazovi planirali smo šest bodova, sve je ispalo kako treba i svi smo srećni zato što smo pobijedili obje utakmice. Čekamo jun na prvom mjestu. Sad sam vidio usporeni snimak odbrane Jovetiću, nije bilo lako, ali Vanji svaka čast. Sjajna odbrana, važno je da je tako nešto odbranio na 0:0. Sigurno je i nama pomogao da poslije dignemo motivaciju na viši nivo i da probamo da damo gol", rekao je Sergej poslije meča.

Reprezentacija Srbije odigrala je dva različita dijela susreta u Podgorici - tek u drugom krenula je po pobjedu i do nje stigla golovima Dušana Vlahovića. Srpski napadač pogodio je tri puta u prve dve utakmice kvalifikacija, pa se u klub vraća sa mnogo više samopouzdanja.

"Prvi deo meča nismo nešto baš dobro igrali, nije bilo kako smo planirali. Onda u drugom dijelu smo više uzeli loptu i pokušavali da napravimo prostor u sredini. Uspjeli smo i postigli dva gola. Nadam se da će ovo Duciju pomoći. Ja sam uvijek pričao da je sjajan napadač, sada možda ima taj momenat gdje se trudi, a neće da uđe u gol. Treba da bude strpljiv, kao svaki napadač. Ova tri gola će mu dati neku motivaciju, probaće u Torinu da namesti sve kako treba", zaključio je Sergej.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC