• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Vojvodina Partizan uživo prenos livestream Superliga Srbije
 Vojvodina Partizan uživo prenos livestream Superliga Srbije

Partizan ovakvu nemoć NE PAMTI! Srušili ga NJEGOVI igrači u Novom Sadu, crno-bijeli klize i sa trećeg mjesta!?

Partizan se nadao da će u Novom Sadu uspjeti da izađe iz krize, međutim Vojvodina je slavila na svom "Karađorđu" i tako crno-bijele još udaljila od Lige šampiona. Poslije ovog kola Partizan bi mogao da padne na četvrto mjesto.

 Vojvodina Partizan uživo prenos livestream Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Partizan se nadao da će u Novom Sadu uspjeti da pronađe izlaz iz krize, međutim agonija je samo produbljena. Vojvodina je večeras savladala Partizan 2:1 (0:0) u derbiju 28. kola Superlige i tako je ponovo zabrinula navijače crno-bijelih koji ne pamte ovakvu nemoć svojih fudbalera. Uoči ovog kola bili su na trećem mjestu i nadali su se da će preskočiti TSC i tako opet biti na "polu" za poziciju koja vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona, ali sljedeći vikend mogli bi da dočekaju čak na četvrtom mjestu ako Čukarički u nedjelju savlada Radnički u Nišu.

Vojvodina je i u prvom poluvremenu bila bolji rival, ali nije uspijevala da ozbiljnije ugrozi gol Nemanje Stevanovića, koji je odmijenio Aleksandra Popovića poslije serije kikseva. Bio je solidan, sve do 53. minuta kada je Čumić poslao idealnu loptu za Malbašića, a bivši igrač crno-bijelih je glavom savladao Stevanovića.

Duljaj je na teren poslao Kolorada, Baždara i Jevremovića, što dovoljno govori koliko je klupa crno-bijelih slabašna, dok je upravo Vojvodini to donijelo prevagu u poslednjih deset minuta. Vrhunsku kontru istrčali su Simić i Nikolić, a "Taki" je preciznim udarcem u dalji ugao gola Stevanovića uspio da donese sva tri boda "lalama" koje takođe jure mjesto u Evropi i sada su petoplasirani.

U 90. minutu, Pantić je divnim golom iz slobodnog udarca samo ublažio poraz svog tima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

21:59

KRAJ!

Vojvodina je pobedila Partizan 2:1 (0:0) golovima Malbašića i Nikolića, dok je jedini gol za crno-bele dao Pantić.

21:56

90' - GOOOL! 2:1! PANTIĆ!

Majstorija Danila Pantića iz slobodnog udarca sa 18 metara, Carević je bio na lopti, ali nije mogao da zaustavi toliko precizan udarac. Igraće se još četiri minuta.

21:50

84' - GOOOL! 2:0! NIKOLIĆ!

Partizan je krenuo "grlom u jagode", a dobru kontru Simića je krunisao Nikolić. "Taki" je iz okreta precizno šutirao i pogodio je dalji ugao gola opet "kratkog" Nemanje Stevanovića.

21:47

79' - Baždar!

Najveća šansa za Partizan u dosadašnjem delu utakmice pošto je Baždar iskosa sa desne strane probao da savlada Carevića, međutim morao je da bude precizniji. Busnić u međuvremenu menja Čumića, što će reći da Batak želi da učvrsti vezni red u završnici utakmice.

21:42

75' - Voša traži penal!

Pao je Simić u kaznenom prostoru Partizana, bilo je kontakta sa Jevremovićem, međutim sudija Jovanović ne pokazuje na "belu tačku", a čini se da je bio u kontaktu i sa VAR sobom.

U međuvremenu Zukić izlazi, a na terenu je Milosavljević.

21:32

66' - Menja i Duljaj!

Evo promena i u Partizanu. Baždar i Jevremović ulaze u igru, dok su utakmicu završili Natho i Menig.

21:29

62' - Promene u redovima Vojvodine!

Veljko Simić i Nemanja Nikolić ulaze u igru, a izlaze mladi Jovan Milošević i Uroš Nikolić.

21:19

53' - GOOOL! VODI VOŠA! 1:0!

Filip Маlbašić je načeo mrežu Partizana nakon sjajnog pasa Nikole Čumića, kada je bivši centarfor crno-belih uspeo da umakne odbrani i glavom je savladao "kratkog" Stevanovića. Eksplodirale su tribine na "Karađorđu" jer je Vojvodina uspela da povede protiv Partizana.

Filip Malbašić doveo Vojvodinu u vođstvo protiv Partizana.
Izvor: YouTube/Arena sport

21:11

46' - Počinje drugo poluvreme!

Bez promena u sastavima dva tima, izgleda da su Batak i Duljaj zadovoljni viđenim.

20:54

45' - Preti Voša!

Dobra kontra "stare dame" koja je mogla da se završi i opasnijim udarcem, a problem za Igora Duljaja je što je bol osetio Igor Vujačić i čini se da ima poteškoće sa mišićem. To je sve što smo videli od prvog poluvremena koje nije bilo naročito sadržajno.

20:44

34' - Sada već mirno!

Vojvodina je bolji rival u dosadašnjem toku utakmice, ali čini se da nema intenziteta koji nas je čekao u prvih dvadesetak minuta.

20:34

23' - Zukić!

Raspoložen je kapiten Vojvodine, oprobao je udarac sa distance, odbio je loptu Stevanović i na kraju sačuvao svoju mrežu. Čini se da je instrukcija Radoslava Bataka da pokušaju što više da testiraju golmana Partizana koji ove sezone nije bio standardan među stativama.

Izvor: MN PRESS

20:18

8' - Velika šansa za Vojvodinu!

Sjajan prodor Lazarevića po levoj strani, iako je nominalno desni bek, odakle je poslao idealnu loptu za Zukića. Kapiten "lala" je iz drugog plana krenuo na loptu, dobro je zahvatio, ali je ipak šutirao pored gola. "Zatresla" se mreža sa spoljne strane, zbog čega je deo navijača skočio...

Pre toga je u dobroj šansi bio Nemanja Jović, što će reći da imamo otvorenu utakmicu.

Izvor: MN PRESS

20:14

1' - Meč je počeo!

Lepo popunjene tribine "Karađorđa" uprkos lošem vremenu u Novom Sadu tokom čitavog dana, a podsetimo da je utakmici prethodio i sukob navijača i policije u centru grada

19:24

SASTAVI!

Domaći će meč početi sa supertalentovanim napadačem Jovanom Miloševićem koji je inače već "završio" transfer u Štutgart, dok je Igor Duljaj promenio golmana. Posle serije kikseva, Popović se preselio na klupu, a među stativama će sada biti Nemanja Stevanović.

VOJVODINA: Carević - Lazarević, Jeličić, Traore, Ljubisavljević - Topić, Zukić, Nikolić - Malbašić, Čumić i Milošević.

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Vujačić, Marković, Urošević - Kolorado, Fejsa, Menig, Natho, Jović - Gomeš.

19:20

Tuča uoči derbija!

U centru Novog Sada došlo je do tuče navijača Vojvodine i Partizana, a uhapšeno je više desetina osoba.

Izvor: Instagram/192.rs

19:15

Šta kaže Batak?

Od skoro je i Radoslav Batak na klupi Vojvodine, a svestan je da ako žele do mesta koje vodi u Evropu - moraju da dobijaju i derbije kakav je svakako onaj sa Partizanom.

"Znamo ko nam dolazi u goste, i ne treba mnogo trošiti reči o ekipi Partizana koja je prezimila u Evropi i imala jako dobre utakmice u Ligi konferencija. U prvenstvu su imali određeni pad, međutim, u svakoj od tih utakmica su stvarali šanse po gol protivnika. Imaju individualni kvaltiet u fazi napada i tu ne smemo da im ostavljamo mnogo prostora i želimo da ih držimo daleko od gola", kazao je Batak u najavi utakmice sa Partizanom.

Izvor: MN PRESS

19:13

Šta kaže Duljaj?

Uoči meča Vojvodine i Partizana bilo je mnogo reči o "nestanku" Fusenija Dijabatea, a mladi trener Igor Duljaj nada se da će u Novom Sadu njegova ekipa pronaći recept za izlazak iz krize.

"Da uđem nekome u glavu da li ima strah ili ne? Pretpostavljam da pritisak postoji, to je deo našeg posla, moguće da će im biti lakše tamo. Ja više volim kada igramo na našem stadionu, jer je to naša kuća, bez obzira na broj navijača. Igrači moraju da se osećaju komforno gde god da igramo, bez straha", kazao je trener crno-belih u najavi utakmice sa Vojvodinom.

Izvor: MN PRESS

19:02

Dobro došli u MONDO live!

Vojvodina i Partizan sastaju se večeras u 20.05 na "Karađorđu" u derbiju 28. kola Superlige. Crno-beli traže pobedu za izlazak iz krize, kojom bi mogli da se vrate na drugo mesto, dok ih u slučaju poraza - i dobrog rezultata Čukaričkog u ovoj rundi - mogu da padnu čak na četvrto mesto. Tome se upravo nada Vojvodina koja sa petog mesta želi da izbegne pritisak koje bi "njeno" mesto u Evropi, pre svih Novi Pazar.

Ostanite uz MONDO, pratićemo derbi iz Novog Sada iz minuta u minut.

UKRATKO

  • Vojvodina - Partizan 2:1 (0:0)
  • Golove za domaće dali su Malbašić i Nikolić, dok je utješni gol za goste dao Pantić
  • Crno-bijeli sada mogu da padnu na četvrto mjesto ako Čukarički savlada Radnički u nedjelju
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije