• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAMA u Ligi Evrope: Golman JUVENTUSA se žalio na BOL U GRUDIMA, tražio izmjenu

Autor mondo.rs

Golman Juventusa Vojčeh Ščesni žalio se na bol u grudima i tražio izmjenu na meču protiv Sportinga, pa je otišao u bolnicu..

 Golman Juventusa se žalio na bol u grudima Izvor: Profimedia

Juventus je pobijedio Sporting u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope (1:0), ali je jedan detalj obilježio meč. U pitanju je momenat iz završnice prvog poluvremena kada se golman Vojčeh Šćesni uhvatio za grudni koš i tražio izmjenu, svi su bili žestoko zabrinuti.

Masimilijano Alegri uveo je u igru Matiju Perina, a poljski čuvar mreže ekspresno je prebačen u bolnicu na dodatne preglede zbog toga što je osjetio bol u grudima. "Nikada prije se nisam ovako uplašio, ovo mi se još nije dogodilo. Nisam mogao da dođem do daha, bio sam baš zabrinut. Sada sam dobro, odradili smo testove, djeluje dobro", rekao je Ščesni posle izlaska iz bolnice.

Pratio je meč iz bolnici i vidio kako je njegov saigrač Perin u nadoknadi meča uspio fenomenalnom intervencijom da spriječi izjednačenje Sportinga. "Ma, prava istina je da sam znao da je Matija u sjajnoj formi, pa sam se žalio na umor. Znao sam da će imati takvu odbranu na kraju, svaka mu čast", našalio se Ščesni.

Što se meča tiče Filip Kostić igrao je do 62. minut, dok je Dušan Vlahović u igru ušao u 62. minutu umjesto Arkadijuša Milika. Revanš je na programu 20. aprila u Lisabonu.

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC