• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuni haos u Totenhemu, sprema se otkaz za privremenog trenera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ludilo u Totenhemu se nastavlja, očekuje se novi otkaz...

 Totenhem hoće da otpusti Kristijana Stelinija Izvor: Profimedia

Haos u Totenhemu se nastavlja, sprema se nova promjena trenera, Antonio Konte je otišao, Kristijan Stelini je postavljen kao privremeno rješenje, ali bi i on mogao da dobije otkaz vrlo brzo. Razlog je debakl protiv Njukasla (6:1).

"Unutar kluba pričaju o sudbini Stelinija poslije užasne utakmice protiv Njukasla. Konačnu odluku donijeće predsjednik Danijel Levi", naveo je pouzdani novinar Fabricio Romano. Prema njegovim informacijama glavni kandidat da dođe na njegovo mesto je Rajan Mejson koji bi takođe imao ulogu privremenog trenera do kraja sezone.

Inače, upozoravali su i Žoze Murinjo i Antonio Konte na loše stanje unutar ekipe i na stvari koje nemaju direktne veze sa terenom. Upravo je poslije jedne konferencije, na kojoj je žestoko opleo po klubu, Italijan otišao, zvanično je došlo do sporazumnog raskida.

"Oni su navikli na to, ne igraju za nešto važno. Ne žele da igraju pod pritiskom. Ne žele da igraju pod stresom. Lako je na ovaj način, Totenhemova priča je baš ovakva - 20 godina postoji ovaj vlasnik i nikada nisu osvojili nešto. Zašto? Kriv je samo klub ili svaki menadžer koji ostaje ovdje? Vidio sam menadžere koje je Totenhem imao na klupi. Rekao sam im da želim da vidim vatru, a nisam je video", rekao je Konte prije odlaska.

Što se Mejsona tiče, on je u igračkoj karijeri igrao za Totenhem, a klub je vodio već 2021. godine kada je takođe bio u ulozi privremenog trenera. On je vodio tim zajedno sa Stelinijem i ranije ove godine kada je Konte poslije operacije morao da odmara i kako stvari stoje ponovo će biti u ulozi glavnog trenera. Veliko je pitanje i da li će se neko od većih trenerskih imena usuditi da na ljeto dođe u London poslije ovakvg razvoja situacije...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC