• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman nokautirao heroja sa Mundijala! Reagovala hitna, a potom se oglasio i superstar iz Katara!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača lige našao se na travi, a brzom reakcijom je prebačen u bolnicu gdje su urađeni dodatni pregledi.

 Strašna povreda Ener Valensija Izvor: Twitter/okumustinerci/printscreen

Fudbaleri Fenerbahčea savladali su Sivas (3:1) u veoma važnom meču 30. kola, ali će ovu pobjedu pamtiti i po teškoj povredi svoj najboljeg igrača. Ekvadorac Ener Valensija morao je da napusti teren već poslije 14 minuta igre, a kolima Hitne pomoći prebačen je u bolnicu kako bi bio podvrgnut dodatnim testiranjima nakon strašnog udarca koji je dobio od protivničkog golmana.

Ekvadorac je glavom krenuo na loptu u kaznenom prostoru Sivasa, dok je Ali Sasal Vural intervenisao pesnicama i tom prilikom zakačio i golgetera koji će sezonu sasvim sigurno završiti kao najbolji strijelac u Turskoj. Odmah nakon kontakta Ener Valensija je pao na travu i ostao nepomično da leži, a munjevita reakcija spasla je život igraču koji je na Mundijalu u Kataru bio heroj svoje reprezentacije. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ubrzo nakon meča stigle su i dobre vijesti iz Turske. Ener Valensija je obavio preglede dok je utakmica trajala i zajedno sa ekipom se vratio u Istanbul. Na društvenim mrežama pojavile su se njegove fotografije iz bolnice, a sam fudbaler kaže da je njegovo stanje dobro. "Dobro sam, hvala Bogu pa se osjećam dobro. Srećan sam što smo osvojili nova tri boda. Vidio sam golove našeg tima, ali nisam mogao da gledam utakmicu u bolnici. Nastavljamo našim putem. Zvao sam porodicu i pričao sam sa njima, da bi znali kako sam", rekao je Valensija u prvoj izjavi nakon povrede.

Ekipi Fenerbahčea bodovi su veoma bitni jer se i dalje nadaju da bi mogli da stignu do šampionske titule. Trenutno imaju 67 osvojenih bodova - tri manje od lidera Galatasaraja, ali i meč više od velikog gradskog rivala. Neće biti lako, posebno ako Valensija bude morao da pauzira.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC