• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALER TREĆI PUT UHAPŠEN ZBOG KOKAINA! Godinama igrao za reprezentaciju, sad švercuje drogu na aerodromu

Autor Dušan Ninković

Umjesto da ga u rodnoj zemlji pamte po dobroj karijeri koju je napravio, tokom posljednje dvije decenije je često u sukobu sa zakonima.

  Dijego Osorio uhapšen zbog droge Izvor: Profimedia

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Kolumbije Dijego Osorio (52) uhapšen je na aerodromu u Medeljinu sa skoro dva kilograma kokaina. Bivši defanzivac želio je uđe u avion koji je iz Medeljina letio za Madrid, ali je kontrola na aerodromu u Kolumbiji u njegovim patikama otkrila čak 1.849 grama bijelog praha po kojem je ova zemlja Južne Amerike poznata.

Ovo nije prvi Dijegov ispad, on je već treći put uhapšen zbog posjedovanja i distribucije kokaina. Od kako je završio igračku karijeru Osorio se okrenuo kriminalu i još krajem devedesetih ušao je u taj mračni svijet. Prvi put je uhapšen zbog posjedovanja i prodaje droge u Majamiju 2002. godine, ali je pušten uz kauciju. Zbog istog prekršaja uhapšen je i u oktobru 2016. godine, ali tada u Bogoti i zbog toga je dobio kućni pritvor.

Po svemu sudeći, nekadašnji fudbaler koji je u karijeri igrao i sa najvećim imenima kolumbijskog fudbala poput Valderame i Igite sada neće uspjeti da se izvuče. Vjerovatno ga čeka duža zatvorska kazna, tokom koje će imati vremena da razmišlja o tri hapšenja u posljednje dvije decenije.

Osorio je profesionalnu karijeru započeo u dresu Independijentea iz Medeljina, a zatim je nastupao za Atletiko Nasional i Santa Fe. U periodu između 1991. i 1995. godine odigrao je 17 mečeva za reprezentaciju Kolumbije, a predstavljao je svoju zemlju i na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine. Igrao je na poziciji lijevog beka.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Odranije poznat policiji, ali bože moj, javna ličnost, fudbaler, ne dirajte ga...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC