• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovali Mesija, ostaju i bez titule?! Dojučerašnji drugoligaš iznenada u trci za titulu u Francuskoj!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lans ove sezone igra više nego dobar fudbal i najveći su izazivači Pari Sen Žermenu.

 Lans u trci za titulu sa PSŽ-om Izvor: Profimedia

Velika neozbiljnost Pari Sen Žermena nakon ispadanja iz Lige šampiona na kraju bi mogla da ih košta i šampionske titule u Francuskoj, ali i dalje sve drže u sopstvenim rukama. Tokom najvećeg dijela sezone - izazivač Parižana bio je Marsej, međutim sada je to Lans koji je prišao na samo tri boda "svecima". Istina, imaju utakmicu više, ali ne može se reći da je u Parizu naročito sjajna atmosfera, posebno nakon što su suspendovali Lionela Mesija.

Lans je večeras savladao Rems 2:1 (1:1) i to sa desetoricom igrača, pošto su još od 19. minuta igrali bez Dansa. Dobio je direktan crveni karton i Baloguj je u 23. minutu doveo goste u vođstvo, ali ne zadugo. Frankovski je na isti način u 40. izjednačio, da bi Fofana u 55. donio pobjedu domaćem timu.

Klub za koji su nekad igrali srpski fudbaleri Dejan Milovanović, Milan Biševac i Nenad Kovačević, a koji je do 2020. godine bio u drugom rangu, tako je najpozitivnije iznenađenje ove sezone u Francuskoj. Sa vrlo skromnim budžetom i timom napravili su "bum", pa je već sada izvjesno da će dogodine igrati u Ligi šampiona. Ipak, san je da dođu do titule - druge u istoriji. Prethodnu su osvojili još 1998. godine.

Do kraja sezone Lansu su preostale utakmice protiv Lorijena, Ajačija i Oksera, dok Pari Sen Žermen, koji ih je nedavno pobijedio 3:1, igra protiv Ajačija, Oksera, Strazbura i Klermona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC