• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Liga šampiona polufinale Inter Milan uživo prenos livestream
 Liga šampiona polufinale Inter Milan uživo prenos livestream

Inter kao kod Murinja - OPET U FINALU LIGE ŠAMPIONA!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Inter se plasirao u finale Lige šampiona pošto je savladao gradskog rivala Milan ukupnim rezultatom 3:0.

 Liga šampiona polufinale Inter Milan uživo prenos livestream Izvor: Profimedia

Inter se plasirao u finale Lige šampiona pošto je u revanšu potvrdio pobjedu nad gradskim rivalom Milanom. Nakon 2:0 prošle sedmice, sada je bilo 1:0 za Inter, tako da ukupnim rezultatom 3:0 idu u borbu za "ušati pehar", prvi put još od 2010. godine kada ih je sjajni Žoze Murinjo vodio do "triplete". Daleko su od tog kvaltieta, ali to im ne oduzima pravo da se nadaju da će 10. juna u Istanbulu postati prvaci Evrope.

Odlučujući gol u revanšu postigao je Lautaro Martinez u 73. minutu, kada se golman Majk Manjan nije proslavio i lopta mu je prošla kroz noge, ali je tokom cijele sezone jedan od najboljih igrača "rosonera" i nema šanse da bi danas Milan bio u polufinalu Lige šampiona da nije bilo njega.

Sa druge strane, "rosoneri" su malo toga pokazali, pa sem šanse Braima Dijaza na samom početku meča, jedva da su nešto pokazali i jednostavno neophodan im je veći individualni kvalitet da bi se borili za pehar Lige šampiona. Nije im pomogao ni Đoković koji je gledao prvi meč zbog učešća na mastersu u Rimu, a dobro je poznato da je navijač "rosonera". Poslednje finale ostaje ono iz 2007. godine kada su pobijedili Liverpul.

22:49

KRAJ!

Inter je u finalu Lige šampiona pošto je večeras savladao Milan 1:0 (0:0), tako da ukupnim rezultatom 3:0 idu u meč za "ušati" pehar. Tamo će im na crtu stati Mančester siti ili Real Madrid koji su u prvom meču na "Bernabeu" remizirali 1:1, a revanš je na programu u sredu od 21 čas.

Finale je zakazano za 10. jun u Istanbulu na stadionu "Ataturk".

22:39

Šta će reći Đoković?

Novak se neće obradovati rezultatu sa "Meace".

Izvor: Profimedia

22:33

73' - GOOL! VODI INTER! MARTINEZ!

Izgleda da je sve gotovo, Lautaro Martinez dovodi Inter u vođstvo protiv Milana. Doturio je nekako Lukaku loptu do Argentinca, lukavi napadač je uspeo da sa sedam-osam metara šutira oštro, ispod Majka Manjana, a golman "rosonera" se nije proslavio intervencijom.

Lopta mu je prošla kroz noge i najveći je krivac za primljen gol. Mesijas i Dijaz izlaze, a na terenu su Origi i Salemakers. Da vidimo može li nešto Milan da promeni?

22:24

60' - Dosta mirnije u nastavku!

Milan nikako da "doda gas", a vreme prolazi... Inter je na pola sata od finala Lige šampiona! Džeko i Dimarko izlaze iz igre, a ušli su Gosens i Lukaku.

22:13

Pogledajte i najbolje fotografije sa meča!

Za sada nije poznato da li je Novak Đoković na utakmici kao što je to bilo prethodne nedelje. Kao što svi dobro znaju, Đoković navija za Milan.

22:12

A sa najvatrenijima...

Materaci i Snajder među ultrasima Intera!

22:09

46' - Idemo dalje!

Bez promena na pauzi, s tim da je Henrik Mhitarjan u poslednjim minutima prvog dela morao iz igre zbog povrede i zamenio ga je znatno defanzivniji Marcelo Brozović.

21:51

POLUVREME!

Bez golova u prvih 45 minuta, Inter je na korak od finala Lige šampiona.

21:41

40' - Menjan!

Sjajan je to bio potez Čalhanoglua koji je poslao oštru loptu, malo ju je okrznuo Džeko i delovalo je da će savladati Menjana, ali nije se dao golman Milana. Ponovo je spasao svoj klub.

Izvor: Profimedia/Daniele Buffa/Image nella

21:40

38' - Šansa!

Pobegao je Leao po levoj strani i naravno niko nije mogao da ga zaustavi, ali lopta ide malo pored stative...

21:25

25' - Za sada egal!

Najbolju šansu na meču imao je Dijaz, dok sasvim solidno od tog trneutka igra i Inter koji je imao dve dobre kontre, ali nisu uspeli da dođu do gola iz njih... Čini se da polako "nerazuri" pojačavaju ritam.

21:12

11' - Dijaz!

Strašna šansa na početku utakmice za Braima Dijaza koji je sa desetak metara imao otvoren put ka golu, ali je traljavije nego što ume šutirao - i dozvolio je Andreu Onani da uhvati skoro živu loptu. Ljute se igrači Intera, pre toga je sudija Klemon Turpan propustio da dosudi faul Tea Ernandeza nad Nikolom Barelom.

21:00

1' - Meč je počeo!

19:53

Stigli su i sastavi!

INTER: Onana - Darmijan, Ačerbi, Bastoni - Damfris, Barela, Čalhanoglu, Mhitarjan, Dimarko - Džeko i Martinez.

MILAN: Manjan - Kalabrija, Tijao, Tomori, Ernandez - Krunić, Tonali, Leao, Dijaz, Mesijas - Žiru.

19:51

Sećate se?

19:31

Dobro došli u MONDO live!

Večeras od 21 čas sastaju se Inter i Milan koji će nam dati odgovor na pitanje - ko će prvi u finale Lige šampiona? Za sada je tom uspehu bliži Inter jer je pre šest dana slavio 2:0 na uslovno rečeno "gostujućem terenu", pa će tako pred većinski svojom publikom na "Meaci" pokušati da odbrani prednost.

Podsetimo, u drugom polufinalu koje se igra u sredu od 21 čas sastaju se Mančester siti i Real Madrid, a tim Pepa Gvardiole je u prvom susretu uspeo da remizira 1:1.

UKRATKO

  • Inter - Milan 1:0, ukupno 3:0!
  • Gol odluke dao je Lautaro Martinez u 73. minutu
  • U drugom polufinalu sastaju se Mančester siti i Real Madrid (prvi meč 1:1).
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije