• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić bio u Beogradu i "procvjetao" pred Siti: Pomogla mu Srpkinja, pričao o njoj - Probao sam nešto novo...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Modrić je "kao nov" za revanš protiv Mančester sitija na "Etihadu".

 Luka Modrić bio kod doktorke Marijane Izvor: YouTube/Real Madrid/Screenshot

Hrvatski fudbaler Luka Modrić čudesno se oporavio i spreman je za najvažnije utakmice Real Madrida u ovoj sezoni. Nastupio je u prvom meču polufinala protiv Mančester sitija (1:1), iako su mu samo dve nedelje pre toga davali male šanse da se nađe i na klupi, dok bi trebalo da bude u startnoj postavi i za revanš na Etihadu u sredu od 21 čas. A za sve to zaslužna je poznata srpska doktorka Marijana Kovačević.

Modrić je boravio u Beogradu gde se lečio kod doktorke koja je "spasila" mnogobrojne sportiste, a spomenimo samo Robina van Persija, Zlatana Ibrahimovića, pa i Novaka Đokovića kome je izašla u susret i doputovala u Melburn usred Australijan opena. Sada je uskočila u pomoć i Modriću koji se dotakao tretmana kod nje na konferenciji za medije uoči revanša.

"Moja povreda protiv Đirone? Htio sam da učinim sve da igram finale Kupa kralja i polufinale Lige šampiona. Razmišljao sam o 2015. godini i nisam htio da propustim tako važne utakmice. Sada se osjećam dobro, nema nikakvih problema, ništa. Pokušao sam nešto drugačije da se oporavim od povrede i poslušao sam savete nekih prijatelja. Dobro je prošlo. Sada sam dobro i srećan sam što sam ovdje", kazao je Luka Modrić.

Vezni fudbaler koji će u septembru proslaviti 38. rođendan i ove sezone je neizostavan u timu Real Madrida, pa ga čak ni mlade snage koje "dolaze" nisu sklonile. Jasno je da neće još dugo igrati, ali želi u svojoj kolekciji i šesti pehar Lige šampiona, kada je već tako blizu - zato je učinio sve kako bi igrao protiv Sitija.

"Sutrašnja utakmica je 50-50. Razlika je u malim detaljima. Oba tima imaju elitne igrače, samo moramo da budemo koncentrisani. Mislim da ćemo to uspjeti i opet igrati finale", naglasio je Luka Modrić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC