• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 polufinale kupa srbije uživo
 polufinale kupa srbije uživo

Zvezda sa penala do finala Kupa Srbije: Još samo jedan meč do duple krune - crveno-bijeli ne znaju protiv koga!

Crvena zvezda će u finalu braniti trofej, a protivnik u tom meču još nije poznat.

 polufinale kupa srbije uživo Izvor: MN PRESS

Dva meča polufinala Kupa Srbije igrana su u istom terminu, ali znamo samo jednog učesnika finala. Crvena zvezda je na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli ubjedljivom pobjedom osigurala sebi još jedan meč za trofej - pogodili su Gelor Kanga sa bijele tačke, Mirko Ivanić i Kingsi Kangva, ponovo sa bijele tačke. Prije toga je kazneni udarac, već u sedmom minutu meča, promašio napadač domaćih Stefan vukić, kojem je Borjan odbranio šut nakon što ga je nekoliko desetina sekundi ranije oborio u kaznenom prostoru.

Sam početak meča pripao je timu iz Bačke Topole koji je u uvodnoj fazi dva puta tresao mrežu iza leđa Milana Borjana, ali nijedan pogodak nije priznat. Jednom je lopta napustila granice terena, drugi put je bio ofsajd, a kada se na to nadovezao i kazneni udarac postalo je jasno da Zvezda mora da se trgne. Uradio je to Kanga. Prvo je pogodio stativu, pa Cvetinovića u ruku, a zatim i mrežu iza Veljka Ilića!

Upravo je Dušan Cvetinović postao tragičar nakon tridesetak sekundi nastavka, kada je dobio drugi žuti karton i ekipu ostavio na cjedilu. Do kraja meča pogađali su Mirko Ivanić i Kings Kangva, koji je realizovao kazneni udarac. Tu priliku Zvezdi je omogućio Osman Bukari, koji je naterao Ilića da ga obori nakon velike greške u kaznenom prostoru.

Zvezda će za osam dana - 25. maja, igrati finale Kupa Srbije, ali ne zna protiv koga. Drugi polufinalni par čine Vojvodina i Čukarički, ali su oni odigrati tek nešto više od pola sata. Strašno nevrijeme u Novom Sadu i kiša koja je uništila teren natjerali su aktere da pobjegnu u svlačionicu dok je na semaforu pisalo 0:2 - zbog golova Rogana i Badamosija.

20:20

KRAJ MEČA - 0:3!

Fudbaleri Crvene zvezde su golovima Kange, Ivanića i Kangve savladali TSC (3:0) u Bačkoj Topoli i izborili se za plasman u finale Kupa Srbije. Ime protivnika još ne znaju jer je zbog nevremena u Novom Sadu prekinut meč Vojvodine i Čukaričkog, gde je gost vodio 2:0.

20:03

73. minut - GOL, KANGVA!

Nako Gelora Kange i Kings Kangva je precizan sa bele tačke. Još jednom je Ilić pročitao stranu u koju će šutirati fudbaler Zvezde, ali ni ovog puta nije uspeo da zaustavi udarac. Sada je to već ubedljiva prednost crveno-belih.

20:02

71. minut - PENAL ZA ZVEZDU!

Pogrešno je procenio putanju lopte Veljko Ilić, a Osman Bukari je to iskoristio da pokaže brzinu i proba da stigne do lopte. Nakon kontakta sa domaćim golmanom, koji je ostao da leži na travi, Bukari je pao, a sudija Ostraćanin pokazao na belu tačku.

19:47

56. minut - GOL, IVANIĆ!

Mirko Ivanić je sačekao loptu na drugoj stativi nakon kornera Crvene zvezde, a pošto su ga domaći fudbaleri zaboravili nije mu bilo teško da zatrese mrežu iza leđa Veljka Ilića.

19:37

46. minut - Crveni karton!

Nije se igralo ni 30 sekundi u nastavku meča, a TSC ima igrača manje. Aleksandar Pešić je presekao loše dodavanje i krenuo ka golu, a Dušan Cvetinović ga je oborio kao poslednji igrač odbrane. Već je imao žuti karton zbog napravljenog penala, a sada je zbog druge opomene morao da napusti igru. Ogromna prednost za Zvezdu!

19:30

Golovi Čukaričkog!

Pre nego što je kiša prekinula meč u Novom Sadu, "Brđani" su stigli do dva gola prednosti. Rogan je pogodio na početku meča:

Pogodak Viktora Rogana u polufinalu Kupa Srbije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A Badamosi je duplirao prednost:

Napadač Muhamed Badamosi duplira prednost beogradskog tima.
Izvor: YouTube/Arena sport

19:20

POLUVREME!

Crvena zvezda nakon prvog dela meča ima prednost u Bačkoj Topoli, zbog pogotka Gelora Kange sa bele tačke. Domaći tim je pre toga dva puta pogađao mrežu ali ti golovi nisu priznati iz različitih razloga, dok je napadač Stefan Vukić propustio šansu da sa bele tačke zatrese mrežu iza Milana Borjana, koji je i napravio penal.

19:13

PREKID NA KARAĐORĐU!

Dok je u Bačkoj Topoli bilo drame oko penala za Zvezdu, igrači Vojvodine i Čukaričkog poslati su u svlačionicu! Obilne padavine u Novom Sadu prekinule su polufinale Kupa Srbije, a pitanje je kada će meč moći da se nastavi. Po terenu u Novom Sadu bile su primetne barice koje bi mogle da prave problem i kad kiša prestane.

19:06

36. minut - GOL, KANGA!

Reprezentativac Gabona koristi penal i dovodi u prednost goste iz Beograda. Zvezda je sada bliža finalu.

19:05

35. minut - PENAL ZA ZVEZDU!

Glavni sudija meča u Bačkoj Topoli odlučio je da dosudi kazneni udarac za crveno-bele.

19:04

33. minut - Zvezda traži penal!

Gelor Kanga je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je pogodila Cvetinovića, a svi igrači Zvezde koji su se nalazili u blizini signalizirali su igranje rukom. VAR tehnologija će pomoći glavnom arbitru, pošto je Stanko Ostraćanin rešio da pogleda snimak.

18:51

20. minut - Stativa!

Prva dobra prilika za Crvenu zvezdu na meču u Bačkoj Topoli. Gelor Kanga je probao sa distance, čini se da je Veljko Ilić zakačio loptu, a ona se od stative odbila u polje.

18:48

15. minut - Presek!

Golom Viktora Rogana iz sedmog minuta Čukarički vodi u Novom Sadu, a to je i jedini važan detalj sa drugog polufinalnog meča. Za to vreme, u Bačkoj Topoli je i drugi gol TSC-a poništen, ovog puta zbog ofsajda Saše jovanovića. VAR je nekoliko minuta proveravao situaciju, a zatim dao signal Ostraćaninu da pogodak ne treba priznati!

18:38

7. minut - BORJAN BRANI!

Vukić je iznudio penal i preuzeo odgovornost, a golman Crvene zvezde je pročitao njegovu nameru i uhvatio loptu koja je slabo upućena u donji levi ugao.

18:37

6. minut - PENAL ZA TSC!

Stefan Vukić je prvi stigao do lopte nakon greške Strahinje Erakovića, a Milan Borjan je oborio napadača domaćeg tima i tako stvorio veliku priliku za TSC. Sudija Ostraćanin je odmah pokazao na belu tačku.

18:33

2. minut - NEMA GOLA!

Zatresla se mreža iza Milana Borjana nakon dobro napada TSC, ali je lopta pre asistencije pobegla Stefanu Vukiću. Pomoćni sudija je pokazao da je napustila teren, pa gol neće biti priznat.

18:31

1. minut - Počinjemo!

Meč u Bačkoj Topoli počeo je nekoliko desetina sekundi pre onog u Novom Sadu, a mi ćemo ga nešto detaljnije pratiti u lajvu. Zvezda je krenula u prvi napad!

18:25

Oblačno!

Mečevi polufinala Kupa Srbije igraju se u Novom Sadu i Bačkoj Topoli, a na severu Srbije je oblačno. Moguće je da će nam kiša otežati praćenje dva izuzetno važna meča.

18:10

Izjave trenera!

"Može samo pozitivno da utiče na nas što se borimo i za drugo mesto i za finale Kupa Srbije. Ne favorizujemo nijedno, pokušaćemo da pobedimo svaku utakmicu. Pokušaćemo da sprečimo Zvezdu da 'leti', suština je da mi što duže igramo protiv tima koji je za Ligu šampiona", rekao je Žarko Lazetić.

"Pre svega, očekujem dobru utakmicu dve ekipe koje žele da igraju fudbal i pokazale su mnogo u sezoni. Naš primarni cilj je da prođemo, pokušaćemo to da ostvarimo. Izabrao sam sastav koji može da odgovori zahtevima, nemamo velikih kadrovskih problema", rekao je Miloš Milojević.

17:55

SASTAVI!

Crvena zvezda: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Ivanić, Katai - Pešić

TSC: V. Ilić - Cvetinović, Stojić, Antonić - Stojković, Kuveljić, Krstić, Milosavljević, Petrović - Jovanović, Vukić

17:50

SASTAVI!

Vojvodina: Simić - Lazarević, Vitas, Traore, Antonijević - Topić, Zukić - Čumić, U. Nikolić, Malbašić - N. Nikolić

Čukarički: Popović - Rogan, Drezgić, Pankov, Tošić - Docić, Sisoko - Tomović, Ivanović, Ovusu - Badamosi

17:45

Prošle sezone!

Crvena zvezda je aktuelni osvajač trofeja u Kupu Srbije i u finišu sezone će pokušati da odbrani pehar. Prošle sezone je na stadionu "Rajko Mitić" u izuzetno dramatičnom meču savladala Partizan i tako potvrdila dominaciju domaćim fudbalom. Aleksandar Katai bio je dvostruki strelac, dok je gol za Partizan postigao Slobodan Urošević.

17:30

Kad je finale?

Iako je po prvobitnom kalendaru meč za trofej trebalo da se igra 3. juna, došlo je do promene. Na inicijativu Crvene zvezde promenjen je termin pa će finalni meč biti odigran 25. maja, u naredni četvrtak!

17:15

Kako utiče na Partizan?!

Fudbaleri Vojvodine trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli Superlige i ukoliko neki drugi tim osvoji Kup Srbije, oni će sa tog mesta u evropske kvalifikacije. Ali, ukoliko Novosađani stignu do trofeja oni će "preuzeti" ulogu trećeplasiranog tima Superlige, sebi popraviti poziciju, a Partizanu napraviti dodatne probleme pred mečeve na evropskoj sceni. U tom slučaju bi crno-beli postali srpski tim sa najslabijom startnom pozicijom tokom leta.

17:10

Dobar dan!

Fudbaleri TSC-a i Crvene zvezde će u Bačkoj Topoli, a fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog u Novom Sadu odlučiti o finalistima Kupa Srbije za ovu sezonu. Meč za trofej na programu je narednog četvrtka, a danas ćemo saznati ko će igrati taj meč. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

UKRATKO

  • TSC - Crvena zvezda 0:3
  • Vojvodina - Čukarički 0:2
  • Finale narednog četvrtka
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije