• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni Italijan u posjeti Vojvodini: Zna se i koga gleda zbog transfera!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji napadač Bolonje Marko di Vajo, danas sportski direktor ovog kluba, u posjeti je Vojvodini.

 marko di vajo u posjeti vojvodini  Izvor: Profimedia/Fabrizio Corradetti/LaPresse

Čuveni italijanski fudbaler Marko di Vajo već sedam godina radi u Bolonji u kojoj je trentuno zaposlen na poziciji sportskog direktora. Za vrijeme njegovog mandata klub je "vratio" Sinišu Mihajlovića na klupu kluba sa sjevera Italije, a prerana smrt bivšeg srpskog fudbalera i trenera ujedinila je Bolonju i Vojvodinu. Tim povodom Marko di Vajo bio je gost kup utakmice Vojvodine i Čukaričkog koja je u srijedu prekinuta zbog nevremena, a danas je nastavljena u daleko boljim uslovima.

"Želim da se zahvalim predsjedniku Vojvodine Dragoljubu Zbiljiću na gostoprimstvu u posljednja dva dana. Razgovarali smo o našoj saradnji u okviru akademija i prvog tima Vojvodine i Bolonje. Takođe, ovom prilikom želim i da istaknem koliko je za nas važno i što nas vezuje ime Siniše Mihajlovića, koji je bio dio oba kluba. Naš cilj je da napredujemo zajedno, u međusobnoj saradnji u svim sferama fudbalskog posla, u skautingu, i na tržištu, da dijelimo iskustva i znanja i da sve bude na obostrano zadovoljstvo. Ovo nije naš prvi susret, s obzirom na to da je predsjednik Vojvodine već boravio kod nas u januaru u Bolonji i mi smo sada došli da pogledamo jednu važnu utakmicu i da nastavimo da radimo na unapređenju naše saradnje", kazao je Di Vajo tokom obraćanja na "Karađorđu".

Slavni fudbaler koji je nekada igrao za Juventus, Monako, Parmu, Bari, Đenovu, Bolonju i brojne druge klubove nada se uspostavljanju dobre saradnje Vojvodine i Bolonje, s naglaskom na mlade snage koje dolaze iz akademije "Ilija Pantelić". Neki od njih istrčali su na teren protiv Čukaričkog i možda bi Di Vaju mogli da "zapadnu za oko". Prije svih Uroš Kabić.

"Izuzetno smo zadovoljni onim što smo vidjeli i mislimo da možemo mnogo da pomognemo Vojvodini da dodatno unaprijedi infrastrukturu, baš kao što smo i mi u Bolonji učinili dolaskom našeg aktuelnog predsjednika i to je jedna od stvari u kojoj ćemo sarađivati. Naravno da pratimo mlade igrače Vojvodine, ali ova posjeta nema veze sa tim, već kao što sam rekao, da poboljšamo i unaprijedimo našu saradnju. Znamo da je Vojvodina rasadnik talenata i kakvi su sve igrači ponikli u njenoj akademiji i svakako da smo i zbog toga srećni što imamo priliku da imamo kontakte sa ovakvim klubom", kazao je Di Vajo. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC