• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija Jordan prenos uživo livestream

Golovima Dejana Joveljića u završnici, "orlovi" pobijedili Jordance poslije preokreta.

 Srbija Jordan prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije pobijedila je Jordan 3:2 u iznenađujuće dramatičnoj prijateljskoj utakmici u Beču.

Golovima Strahinje Erakovića na početku meča i dvostrukog strijelca Dejana Joveljića na kraju, izabranci Dragana Stojkovića nekako su "preživjeli" provjeru protiv anonimusa, koji su i te kako namučili "orlove". Pogotovo su Jordanci stvarali problem Srbima u defanzivnoj liniji, pa su i pored gola i dvije loše reakcije odbrane, natjerali Predraga Rajkovića da "skida" dva zicera.

Nakon takve drame i preokreta Jordanaca sredinom drugog poluvremena, Dejan Joveljić uspio je da u 83. minutu izjednači na 2:2, ali je tada nastao potpuni haos.

Pojedini navijači Srbije upali su na teren, sudija je prekinuo meč i povukao obje ekipe u svlačionicu, a tek kada su se fanovi Srbije povukli utakmica je nastavljena i završena prema planu i bez incidenata. Nedugo nakon povratka, Dejan Joveljić iskoristio je odličan centaršut Filipa Mladenovića sa lijeve strane i golom glavom donio pobjedu 3:2.

Bila je ovo provjera reprezentacije Srbije pred gostovanje Bugarskoj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u utorak u Razgradu. Pred taj meč, "orlovi" imaju šest osvojenih bodova u dva meča, a Bugari su doživjeli dva poraza u uvodna dva kola.

22:32

KRAJ UTAKMICE, POBEDA SRBIJE!

"Orlovi" su golovima Dejana Joveljića pobedili 3:2 posle preokreta! Ko je očekivao ovako buran meč!?

Jordanci su dočekali završnicu meča sa iznenađujućim vođstvom posle preokreta (2:1), a onda je u 83. minutu posle izjednačujućeg gola Dejana Joveljića sudija povukao ekipe sa terena jer su navijači "orlova" uleteli na teren.

Nakon kratkog prekida, situacija se smirila i timovi su se vratili na teren, a na njemu je Flip Mladenović savršeno centrirao Joveljiću u završnici, a on je glavom zakucao loptu u mrežu za pobedu 3:2 i za sprečavanje blamaže srpskog tima u Beču.

22:24

GOOOOOL, JOVELJIĆ ZA 3:2!

Posle haosa, gol za vođstvo Srbije!

Dejan Joveljić drugim golom donosi vođstvo "orlovima" u 89. minutu! Na savršen centaršut Filipa Mladenovića sa leve strane, Joveljić je sjajno reagovao i sa ivice peterca glavom poslao loptu u mrežu Jordanaca!

22:16

HAOS - PREKINUTA UTAKMICA!

Izvor: TV Arena sport

Reprezentativci Jordana su napustili teren, a za njima su otišli i igrači Srbije! Posle izjednačujućeg gola Srbije po svemu sudeći neki navijači su uleteli u teren i sudija je nezvanično zbog toga prekinuo utakmicu i povukao igrače. 

22:14

SRBIJA IZJEDNAČUJE! 2:2, JOVELJIĆ!

Sada je pogodio napadač! U 83. minutu je naš tim opet pogodio iz prekida! Tadić je centrirao na levu stativu, tamo je Sergej Milinković-Savić najviše skočio i asistirao Joveljiću. koji je sada ukucao loptu u gol - 2:2!

Izvor: MN PRESS

22:10

Ogromna šansa za Srbiju!

Dušan Tadić "spakovao" je Dejanu Joveljiću zicer, a "devetka" Srbije nije pogodila. Lopta je otišla pored leve stative.

21:58

SRBIJA GUBI! JORDAN PREOKRENUO - 2:1!

Šta se ovo događa!? Katastrofalna reakcija srpske odbrane u 67. minutu i "egzekucija" Muse Al-Tamarija, koji je pogodio sa oko 11 metara!

Izvor: MN PRESS

21:43

ŠOK - JORDAN JE IZJEDNAČIO!

Rajković ovog puta nije mogao ništa! Odličan centaršut sa desne strane i ogroman prostor između Erakovića i Darka Lazovića, u kojem je napadač Jordana bez ikakvih problema savladao Rajkovića. U toku je 54-. minut meča!

21:12

Ponovo Rajković skida zicer!

Srpski golman "skinuo" je još jedna zicer Jordanaca. Ponovo je loše reagovala odbrana, ali u 40. minutu je srpski golman odlično reagovao i sprečio protivnika da izjednači. Defanzivna linija Srbije mora bolje od ovoga.

Izvor: MN PRESS

21:04

Lepi potezi Samardžića

33' Veoma je motivisan ofanzivac Udinezea i pokrenuo je brzi napad Srbija, koji je završen šutem napadača Đorđa Jovanovića. Lopta je završila iznad gola.

20:38

GOOOOL, SRBIJA VODI 1:0!

Strahinja Eraković dao je prvi gol u dresu Srbije pogotkom posle kornera. Mladi defanzivac pogodio je u 7. minutu meča, posle prekida! Bio je štoper Srbije na pravom mestu, a asistirao mu je Uroš Račić,koji je "prebacio" loptu na drugu stavivu.

Izvor: MN PRESS

20:37

Ogromni problemi za Srbiju na startu!

Golman Rajković "skinuo" je zicer protivniku, koji je definitivno bolje ušao u meč. Pre svega - fokusiranije!

20:36

Prvi prete Jordanci!

Srđan Babić raširio je ruke čudeći se kako su njegovi saigrači dopustili da Jordan tako zapreti. Srećom, lopta nije pogodila metu posle udarca sa distance. Ipak, bilo je neprijatno za "orlove"

Izvor: MN PRESS

20:34

Ovako izgleda tabela pred Bugarsku



Standings provided by Sofascore

20:33

Žuti karton u 38. sekundi za Jordance

20:32

Meč je počeo!

20:30

Dobro došli u tekstualni prenos

Ovo je Piksijev tim za Jordan!

UKRATKO

  • Srbija - Jordan 3:2
  • Test za Bugarsku
  • Taj meč se igra u utorak
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije