• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić nakon poraza od Železničara: "Nismo zaslužili da izgubimo, ali pred nama je još mnogo posla"

Autor Haris Krhalić

Boris Raspudić i Fedor Predragović prokomentarisali su poraz od Železničara.

 boris raspudić Izvor: Screenshot

Fudbaleri Borca doživjeli su i drugi poraz na pripremama. Nakon što ih je savladala Crvena zvezda, od Banjalučana je danas bio bolji i Železničar iz Pančeva (2:1).

Nakon meča izjavu je dao pomoćni trener u stručnom štabu Vinka Marinovića, Boris Raspudić koji smatra da Borac danas nije zaslužio da izgubi, ali je svjestan kako je pred timom još mnogo posla.

Ostaje malo gorak okus, po prikazanom nismo zaslužili da izgubimo. U prvom poluvremenu smo malo podbacili. Drugi dio igre smo odigrali dosta kvalitetnije. U prvih 45 minuta nismo bili agresivni koliko smo trebali i koliko je protivnik bio. Nisu nam dozvoljavali da kreiramo neke šanse, ali smo i mi bili rezervisani. Dva gola što smo primili, pripisaću tome što u zadnjoj liniji imamo tri nova igrača od četiri. Trebaće vremena da se i oni malo uigraju. Vjerujem da ćemo dobar dio tog posla odraditi na pripremama. Momci koji su ušli u drugom poluvremenu su pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Poželio bih im da nastave ovako da rade“, rekao je Raspudić.

Strijelac jedinog gola danas za crveno-plave, Fedor Predragović, poručio je kako rezultat nije bio u prvom planu te da vjeruje kako će Borac spreman dočekati meč protiv Austrije iz Beča.

Bila je ovo jedna dobra utakmica, poput prvenstvene. Bilo je mnogo duela i faulova. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali dobar meč. Pripreme su naporne i rezultat nije u prvom planu. Siguran sam da ćemo spremni dočekati tu prvu utakmicu protiv Austrije“, rekao je Predragović pa dodao:

„Imamo mnogo toga da popravimo u narednih 20 dana. Prije svega u igri, da nam posjed lopte bude bolje. Došlo je mnogo novih igrača i mislim da će to svakog dana da izgleda sve bolje i bolje.“

Podsjećamo, Borac će na Zlatiboru odigrati još dva pripremna meča – protiv Jedinstva Putevi i Radničkog 1923. Obje utakmice će biti odigrane 9. jula, nakon čega se banjalučki tim vraća kući. Posljednji ispit za izabranike Vinka Marinovića, pred evropske duele, biće utakmica protiv Vojovodine (19. jul).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC