• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitru rekla žena - Idemo u Saudijsku Arabiju! Srbin dobija ugovor karijere, ali još postoji jedan problem

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristina Mitrović je savjetovala svog supruga Aleksandra da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

 Supruga Aleksandra Mitrovića podržala transfer u Saudijsku Arabiju Izvor: Instagram/screenshot/mitrovic__kristina/aleksandar_mitrovic_45

Srpski napadač Aleksandar Mitrović vrlo je blizu prelaska u Al Hilal. Mitrović je pristao na uslove koje nudi klub iz Saudijske Arabije (čak 25 miliona evra godišnje), a tamošnji mediji prenose i da je "da" rekla supruga Kristina Mitrović, čije mišljenje naravno veoma uvažava fudbaler i ne bi pristao da se preseli u drugu državu bez porodičnog odobrenja.

U tom slučaju ostaje još samo da na transfer pristane Fulam, a za sada na "Krejven kotidžu" i ne pomišljaju da se tako lako odreknu svog najboljeg fudbalera. Aleksandar Mitrović je odigrao najbolju sezonu u Premijer ligi do sada i postigao je 14 golova, pa dobro znaju u Fulamu da će ga teško zamijeniti, tako da su za sada odbili dvije ponudekoje je Al Hilal poslao i svakog trenutka očekuje se i treća.

Engleski mediji prenose da će Mitrović teško otići i za 50-60 miliona evra, a ne za upola manje koliko Al Hilal nudi, tako da predstoje naporni pregovori. S obzirom da je ponuda više nego odlična za Mitrovića, vidjećemo da li će zbog toga na kraju biti primoran da insistira na transferu, koji je zaslužio nakon pet sjajnih godina u klubu.

Podsjetimo, Al Hilal je već doveo Sergeja Milinković-Savića tako da bi Aleksandar Mitrović imao društvo u Saudijskoj Arabiji gdje sve više sjajnih fudbalera odlazi posle odluke države da investira u ovaj sport.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:27
Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC