• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktori ga natjerali zbog srca da prestane s fudbalom, ali on ne odustaje: Nekadašnji "borčevac" ima novi klub

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Demir Jakupović je odlučio da se reaktivira i obuče dres Podgrmeča iz Sanskog Mosta, koji se takmiči u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine - Zapad.

 Demir Jakupović ima problem sa srcem, a potpisao za NK Podgrmeč Sanski Most Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Klub iz Sanskog Mosta potvrdio je u ponedjeljak da se Jakupović vraća na teren.

"Demir se vraća! Demir Jakupović je nažalost bio primoran da prestane sa profesionalnim fudbalom prilikom ljekarskih pregleda za prelazak u crnogorsku ekipu Budućnost iz Podgorice. Demir se vraća kući i u narednom periodu nosiće dres Podgrmeča.Ovaj fudbaler ima veliko iskustvo igranja u najvišem rangu bosanskohercegovačkog nogometa, a posljednji angažman imao je u Igmanu iz Konjica", saopšteno je iz Podgrmeča.

Podsjetimo, u junu ove godine Jakupović (27) je na detaljnim pregledima u Podgorici saznao da ima zdravstvenih problema sa srcem, preciznije aneurizmu aorte zbog koje bi moglo da dođe do zatajenja srca, što je potvrdio i njegov otac Admir, ali i sam fudbaler.

"Dragi moji prijatelji, ovim putem vas želim obavijestiti da sam, nažalost, primoran da se udaljim od profesionalnog fudbala. Prije potpisivanja ugovora sa FK Budućnost Podgorica, na ljekarskom pregledu mi je dijagnostikovana aneurizma aorte. Nakon pregleda i traženja drugog, trećeg mišljenja moja nada da ću se moći dalje dokazivati na terenu je nažalost nestala. Jedan dio mene je ugašen, ali ću se uvijek boriti i tražiti rješenje za svaki problem. Imam potrebu da vam se SVIMA ZAHVALIM na podršci svih ovih godina i vidimo se ako Bog da barem na tribinama", napisao je Jakupović na Fejsbuku poslije šokantnog saznanja.

Jakupović je u dva navrata branio boje banjalučkog Borca, a još je u karijeri igrao za jajački Metalege i Rudar Prijedor.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC