• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taj dečko ima divno prezime! Pep progovorio o Hrvatu - otkrio gdje je i da li napravio gužvu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Menadžer Mančester sitija otvoreniji nego do sada

 Pep Gvardiola o Jošku Gvardiolu: Ima divno prezime Izvor: YouTube/BenyamanSports

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola najavio je da će hrvatski fudbaler Joško Gvardiol uskoro potpisati za "građane" i otkrio da je trenutno na ljekarskim pregledima. Španac je došao odlično raspoložen na konferenciju za novinare i potvrdio da bivši igrač Dinamo Zagreba i Lajpciga stiže za 90 miliona evra.

"Što se tiče Gvardiola, kako samo predivno prezime ima. On je trenutno na ljekarskom pregledu. Svi znaju da je ovdje i nadam se da će moći sve da bude gotovo u narednim danima i narednim satima", rekao je menadžer prvaka Engleske i Evrope.

Upitan da li je trenutno gužva u Sitiju na poziciji štopera, jer ih sa Gvardiolom ima šestoricu, Pep se nasmijao. "Sezona je duga, ima mnogo mnogo utakmica. Apsolutno nije", dodao je on.

Gvardiola u ovom trenutku na toj poziciji ima Portugalca Rubena Dijasa, Holanđanina Natana Akea, Švajcarca Manuela Akanžija, Španca Ajmerika Laporta i mladog Engleza Tejlora Harvud-Bejlisa (21), koji trenutno košta 25 miliona evra. Gvardiol će tu biti šesti na istom mjestu i neće biti prvi Hrvat koji je stigao ovog ljeta, jer je ranije iz Čelsija došao Mateo Kovačić. Sa druge strane, na poziciji centralnog veziste otišao je Ilkaj Gundogan, u Barselonu, dok je krilni napadač Rijad Mahrez otišao u Saudijsku Arabiju. Poslije tih transfera, Gvardiola ne želi da se dalje rastaje sa zvijezdama, među kojima su traženi Kajl Voker, meta Bajerna, i Bernardo Silva, koga takođe žele i Barselona i Saudijci.

"Želimo ih, uradićemo sve. Nije tu situacija kao kod Gundogana, koji je završavao ugovor. Oni su pod ugovorom i hoćemo da ostanu, jer i oni žele da budu tu. I veoma je teško zamijeniti tu dvojicu igrača", dodao je Pep. "Ilkaj i Rijad su nam bili izuzetno važni u posljednjoj sezoni, postizali su nevjerovatne golove i imali nevjerovatne asistencije i pokazali veliki karakter u velikim utakmicama. Biće veoma teško zato što smo ih izgubili".

Siti će u nedjelju igrati tradicionalni Komjuniti šild, protiv Arsenala i poznato je da tom utakmicom sezona u Engleskoj praktično počinje. Potom će u prvom kolu Premijer lige dočekati gostovati Barnliju 11. avgusta i tako će krenuti u još jednu odbranu titule.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC