• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer saga je gotova - Englez odlazi za 100 miliona evra!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hari Kejn sve je bliži prelasku u Bajern Minhen iz Totenhema.

 Hari Kejn blizu transfera u Bajern od 100 miliona evra Izvor: Profimedia

Hari Kejn (30) blizu je prelaska u minhenski Bajern. Upornost Bavaraca isplatila se u dugim pregovorima sa Totenhemom i samo se čeka potpis engleskog napadača. Tako tvrdi pouzdani novinar "Atletika" Dejvid Ornštajn. Londonski tim će dobiti više od 100 miliona evra za obeštećenje!

Danijel Levi i predstavnici "pijevaca" nisu odstupali od svog stava, tražili su od starta ponudu u visini od oko 100 miliona evra. Bajern je pokušavao da spusti cijenu, djelovalo je da je transfer propao početkom avgusta kada je odbijena ponuda od oko 95 miliona evra. Međutim, to se nije dogodila. Klubovi su nastavili da razgovaraju i na kraju je uspostavljen dogovor u vezi transfera.

Velike promjene događaju se u Totenhemu, za novog trenera postavljen je Anđelos Postekoglu (57), čovjek koji je nekada bio trener i Milošu Degeneku. Odlaskom Kejna postavlja se pitanje ko će uopšte ostati u klubu i kakve su ambicije tima. Za drugu zvijezdu ekipe Heung-Min Sona postoji interesovanje mnogih timova i jasno je da engleski tim mora da se pojača što prije ukoliko želi da se bori bar za mjesto među četiri najbolja tima.

Što se Bajerna tiče, tamo Tomas Tuhel očigledno pravi tim po svom ukusu. Pustio je Sadija Manea da ode u Saudijsku Arabiju i od početka prelaznog roka insitira na dovođenju Harija Kejna. Želja mu je na kraju ispunjena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC