• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul oborio transfer rekord u Premijer ligi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Liverpul je kupio najskupljeg fudbalera u istoriji Premijer lige.

 Kaisedo u Liverpulu za 127 miliona evra rekord Premijer lige Izvor: Profimedia

Čelsi je čitavog ljeta "obigravao" oko Mozesa Kaiseda, Brajton ih je odbijao jer nije bio zadovoljan ponudom, a onda je u noći između četvrtka i petka Liverpul uspio da im ukrade pojačanje! Jirgen Klop je naredio da klub svim silama krene po fudbalera Brajtona i uspjeli su - ponuda od 127.000.000 evra je objeručke prihvaćena, tako da će već do kraja nedjelje Kaisedo obući dres kluba sa "Enfilda".

Na taj način, Liverpul će i oboriti dosadašnji rekord Premijer lige, pošto Kaisedo postaje najskuplji u istoriji takmičenja, a ujedno i jedan od najskupljih fudbalera svih vremena. Zapravo, samo su Nejmar, Kilijan Mbape, Filipe Kutinjo, Usman Dembele i Žoao Feliks bili skuplji...

Interesantno je da je Jirgen Klop, kao i obično od kada je u Liverpulu, čitavog ljeta "kukao" kako drugi troše novac, da bi njegov klub na kraju napravio rekord i pobijedio Čelsi tako što je više ponudio. Na kraju je ponuda "plavaca" bila manja i izgubili su trku za Ekvadorca, tako da će se na kraju okrenuti Romeu Laviji iz Sautemptona i Tajleru Adamsu iz Lidsa, drugoligaškim igračima za koje njihovi klubovi takođe traže veliki novac.

Kaisedo je inače jedan od najboljih igrača Brajtona u posljednje dvije sezone i igra na poziciji defanzivnog veznog, čime će Liverpul formirati potpuno novu sredinu terena sa njim. Tokom ljeta su pustili Fabinja, Hendersona, Keitu i Milnera, a pored Kaiseda stigao je i njegov saigrač Aleksis Mekalister, odnosno ofanzivniji Dominik Soboslaj.

Vidjećemo kako će se ovo odraziti i na ulogu srpskog fudbalera Stefana Bajčetića koji bi mogao da igra manje dolaskom novih pojačanja, što svakako nije dobra vijest za njega u ovim godinama.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC