• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije uživo Mladost Lučani Crvena zvezda prenos livestream
 Superliga Srbije uživo Mladost Lučani Crvena zvezda prenos livestream

Zvezda naišla na "tvrdo", pa pokazala zašto je šampion!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda ubjedljivo pobijedila i Mladost Lučane u gostima

 Superliga Srbije uživo Mladost Lučani Crvena zvezda prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Mladost u Lučanima i nastavila seriju trijumfa na startu sezone. Nakon što su pred ekipom Baraka Bahara pali Vojvodina (5:0) i Napredak (4:0), imala je dosad najveći izazov na gostovanju "tvrdom" i agresivnom timu Igora Savića. I položila je i taj test.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:4

Iako je ponovo sve počelo idealno po Zvezdu, golom Stefana Mitrovića u 4. minutu, crveno-bijeli doživjeli su prvi šok ove sezone, kada je Marko Veličković udarcem glavom na centaršut Žarka Udovičića postavio 1:1. Bio je to prvi gol koji je Zvezda primila ove sezone (kao i prethodno Mladost), ali to nije uzdrmalo favorita. Bez previše tenzije, Piter Olajinka doneo je Zvezdi 2:1 u 35. minutu poslije lijepe asistencije, petom, Kingsa Kangve. Na poluvremenu je tako bilo 1:2, a potom je Žan-Filip Kraso u 62. minutu ćušnuo loptu u gol kad su mnogi pomislili da je strijelac Marko Stamenić i tako je najavio ko će pobijediti. Poslije centaršuta Gelora Kange, koji je prvi put ove sezone bio na terenu, reprezentativac Obale Slonovače je pokazao da je u sjajnoj formi ovog proljeća, u šta su se uvjerile i pune tribine stadiona u Lučanima.

Poslije niza pokušaja Marka Veličkovića, Aleksandra Varjačića i Uroša Sremčevića, Zvezda je istrpila pritisak domaćina i na kraju uspjela i ubjedljivo da trijumfuje, golom rezerviste Jovana Mijatovića, mladog napadača koji je iskoristio šansu i obradovao sve u crveno-bijelom.

Tako je Zvezda osvojila deveti bod ove sezone i nasmijana se vraća kući sa prvog gostovanja. Iako su u pitanju takmičarske, superligaške utakmice, one ipak izgledaju tako da je jasno da su samo priprema za glavni izazov Baharovog tima ove jeseni, Ligu šampiona.

21:13

Ovako sada izgleda tabela Superlige



Standings provided by Sofascore

21:00

Pojavio se i zaboravljeni Kanga

Prvi put ove sezone, Gelor Kanga ušao je u igru sredinom drugog dela i prvim kontaktom sa loptom namestio gol centaršutem iz kornera. Ili se bar tako pomislilo.

Iako se isprva učinilo da je strelac bio Marko Stamenić, on je ipak samo poslao loptu ka mreži, a pred njom ju je u gol bivšeg golmana Zvezde Saše Stamenkovića ugurao Žan-Filip Kraso.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

20:49

KRAJ, ZVEZDA JE POBEDILA 4:1!

Golovima Stefana Mitrovića, Pitera Olajinke, Žan-Filipa Krasoa i Jovana Mijatovića, Zvezda je ostvarila još jednu ubedljivu pobedu. Ove sezone, crveno-beli imaju perfektan skor, 3/3. Čekajući kraj avgusta i žreb za Ligu šampiona, ekipa Baraka Bahara niže superligaške pobede, a sledeću utakmicu igraće na "Marakani" sledeće subote, protiv Spartaka iz Subotice.

Domaćin, Mladost Lučani, pokazao je pred punim tribinama da ove sezone ima mlad i hrabar tim, ne samo zato što je Marko Veličković u 15. minutu dao prvi gol Omriju Glazeru ove sezone, već zato što je isti igrač zajedno sa Urošem Sremčevićem i Aleksandrom Varjačićem pretio i u drugom delu meča, kada su crveno-beli već preuzeli vođstvo. Bio je ovo, bez dileme, najteži test ove sezone za branioca titule.

20:47

Umalo 5:1 za Zvezdu

Mijatović je stvorio šansu Stefanu Mitroviću, koji je bio nadomak gola za 5-1, ali je ipak dosuđen ofsajd - opravdano!

20:43

87' 4:1 za Zvezdu - Jovan Mijatović!

Mladi napadač Zvezde Jovan Mijatović u 87. minutu ipak donosi ubedljivu prednost Beograđanima! Ovog puta je ogroman posao uradio Stamenić, poslavši loptu na vrh peterca, gde ju je Mijatović "obradio" i poslao u gol, iza leđa Saše Stamenkovića!

20:36

Kangva pogađa stativu!

Šutirao je Zvezdin vezista u 81. minutu da leve strane, gađao dalju stativu i pogodio je - ali se lopta nije odbila u gol. Pokušavaju favoriti da u Lučanima ostvare ubedljiv trijumf pred punim tribinama.

20:17

63' GOL ZVEZDE! Kanga prvim dodirom namestio pogodak

Zaboravljeni vezista Crvene zvezde Gelor Kanga je prvim kontaktom sa loptom namestio gol vezisti Marku Stameniću! Centrirao je iz korne, pogodio ivicu peterca i tamo ju je reprezentativac Novog Zelenda poslao udarcem u mrežu!

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

20:13

58' I opet - Mladost u napadu

Na centaršut sa strane sada je gađao Aleksandar Varjačić, glavom. Prebacio je gol. Ne funkcioniše Zvezdin vezni red kako bi trebalo u ovim trenucima, pa trener Barak Bahar prvi put uvodi u igru Gelora Kangu ove sezone

20:10

56' Lučanci opet prete Zvezdi!

Marko Veličković ponovo je pokušao da zatrese mrežu Beograđana. Gađao je sa distance i iako nije bio precizan, primetno je da su Lučanci uporni u nameri da opet savladaju Omrija Glazera, golmana Zvezde.

20:02

48' Ponovo prete Lučanci!

Uroš Sremčević prihvatio je loptu pored Milana Rodića, okrenuo se ka golu, šutirao snažno, ali je golman Zvezde Omri Glazer bio na mestu.

19:51

Prvi gol koji je Zvezda primila ove sezone, za 1:1

Mladost Lučani Zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport

19:32

GOL - ZVEZDA VODI 2:1!

Piter Olajinka u 35. minutu vraća prednost crveno-belima! Lepa akcija Beograđana zavrđena je asistencijom Kingsa Kangve, koji je petom dodao loptu do napadačai i namestio mu zicer za pogodak. Jako lep potez.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

19:20

Ovako je Zvezda povela...

Stefan Mitrović Zvezda Mladost Lučani
Izvor: YouTube/TV Arena sport

19:10

ŠOK - MLADOST IZJEDNAČILA!

Mladi Veličković izjednačio je glavom na 1:1 u 14. minutu! Glavom je savladao Zvezdinog golmana Omrija Glazera! Prvi gol koji su crveno-beli primili ove sezone.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

19:01

4' Zvezda već vodi - Stefan Mitrović!

Krilni napadač crveno-belih Stefan Mitrović dao je gol na centaršut Pitera Olajinke sa desne strane. Pogodio je ofanzivac Zvezde glavom, sa "druge", leve stative.

Izvor: MN PRESS



19:00

Zvezda bez povređenog Ivanića

Kreativni ofanzivac crveno-belih propušta i ovaj meč zbog povrede

18:59

Golman Lučanaca - nekadašnji ljubimac Delija

Bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković (38) vratio se u srpski fudbal i danas je rival crveno-belima kao "jedinica" Mladosti. On je za Zvezdu igrao od 2008. do 2011. godine, a posle toga je nastupao za Nefči, Okžetles, Sabah i Aktobe.

Izvor: MN PRESS

18:57

Svečanost pre meča - oproštaj Lučanaca od Jojića

Uprava Mladosti Lučana oprostila se sa Nikolom Jojićem (20), koji će iz dragačevskog kraja

Izvor: MN PRESS, Marko Spasojevic/Sportski zurnal

18:54

Dobro došli u tekstualni prenos!

Meč počinje u 18.55, a ovo su sastavi!

Izvor: Superliga/Screenshot

UKRATKO

  • KRAJ: Mladost - Zvezda 1:4
  • Crveno-beli 3/3 ove sezone
  • Kanga prvi put zaigrao
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije