• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća transfer bomba na svijetu - potpisao je Nejmar!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zvanično je saopšteno, transfer je potvrđen!

 Nejmar prešao u Al Hilal Izvor: Profimedia

Zvanično je, Nejmar je prešao u Al Hilal za 300 miliona dolara, kolika će mu biti dvogodišnja plata, bez klauzule da ugovor bude produžen i poslije 2025. On bi do te godine mogao da zaradi i 400 miliona, na osnovu dodatnih odredbi i dogovora da mu bude plaćano za svaku pobjedu Al Hilala, za svaku Instagram objavu u kojom provodiše Saudijsku Arabiju...

"Transfer su dogovorili njegov otac Nejmar Pai i super agent Pini Zahavi", objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Brazilac će ovim transferom definitivno završiti šestogodišnju, ne previše slavnu epizodu u Pari Sen Žermenu i postaće saigrač srpskom asu Sergeju Milinković-Saviću, koji je takođe ovog ljeta stigao u Saudijsku Arabiju iz Lacija. Takođe, u tim su stigli i defanzivac Čelsija Kalidu Kulibali i defanzivni vezista Vulverhemptona Ruben Neves.

Nejmarov dolazak podići će interesovanje navijača za tu ligu, jer je bivši as Santosa, Barselone i Pari Sen Žermena uz Kristijana Ronalda najzvučnije ime koje je došlo u tu prebogatu zemlju. A od ovog ljeta tu je i osvajač Zlatne lopte, Karim Benzema, koji je poslije više od decenije napustio Real Madrid i došao da bude rival Nejmaru, Sergeju i saigračima...

Sada ostaje samo da se vidi da li će u taj tim stići i Aleksandar Mitrović, koji je nakon prvog poziva iz Saudijske Arabije i Fulamovog "ne" počeo da protestuje u klubu odbijanjem da trenira. U međuvremenu je situacija u Londonu izglađena, a engleski mediji pišu i o novom pokušaju Saudijaca da dovede "Mitrogola" - i to baš u tandem sa Nejmarom. Posljednja ponuda Al Hilala za Mitrovića glasi - 53 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC