• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKI HULIGAN POBJEGAO IZ GRČKE!? Policija zna da je iz BiH, ali ne mogu da ga nađu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvat koji je glavni osumnjičeni za krvavi pir je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

 HRVATSKI HULIGAN POBJEGAO IZ GRČKE!? Policija zna da je iz BiH, ali ne mogu da ga nađu! Izvor: Profimedia

Još uvijek je neizvjesno ko je ubio Grka Mihalisa Kuculisa 7. avgusta kada je zagrebačka grupa navijača "Bed Blu Bojs" upala u Atinu i obračunala se sa navijačima AEK-a. Do sada poznati detalji istrage su dapolicija ima pet osumnjičenih lica među kojima su Hrvat, Albanac i Grk, koji su prilikom hapšenja imali noževe na kojima su pronađeni tragovi krvi.

Uhapšeni grčki navijači su aktivni članovi grupe Panatiniakosa, koji su od ranije poznati organima vlasti i imaju više krivičnih djela u svom dosijeu. U četvrtak su stigli prvi rezultati analize telefona i GPS-a uhapšenih hrvatskih huligana, piše grčki portal "Newsit". Navijači su putem GPS-a tražiti rutu do Igumenice, Pireja, ali i Barija i Ankone u Italiji gdje su namjeravali da pobjegnu sa mjesta zločina.

"Do danas nemamo nikakvih rezultata DNK testova. Nadležni nastavljaju istragu u svim pravcima kako bi se otkrio počinilac smrtonosne povrede. Zatražili smo uklanjanje telefonske privatnosti i video snimaka s određenih tačaka, koji su važni za potporu naših tvrdnji", rekao je advokat koji zastupa hrvatske navijače Dimitrios Zorbas.

Pomenuti izvor takođe navodi da policija traga za huliganom grupe "Bed Blu Bojs" čiji korijeni potiču iz Bosne i Hercegovine, kao i za još desetak ljudi koji se od kobne noći krije od policije. Njihova lokacija nije poznata, a moguće je i da je njihov plan realizovan i da su uspjeli da napuste Grčku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC