• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer karijere bivšeg napadača Zvezde: U Srbiji nervirao Stojkovića, sad puni kasu crveno-bijelih!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Talentovani napadač Nikola Krstović prelazi u italijanski Leće i donosi novac Zvezdi.

 Nikola Krstović prelazi u Leće za 4 miliona evra Izvor: MN PRESS

Dok Crvena zvezda planira prodaju Iraklija Azarova i popunjavanje klupskog budžeta tim izlaznim transferom, neočekivani prihod srpskom šampionu stiže iz Italije! Nekadašnji napšadač crveno-bijelih Nikola Krstović (23) postaće novo pojačanje Lećea u transferu teškom 4.000.000 evra, a to će biti odličan posao i za Crvenu zvezdu. Zbog klauzule u ugovoru deset odsto dobijenog novca DAC Dunajska Streda proslijediće u Beograd!

Čim se transfer završi, a očekuje se da to bude uskoro, Krstović će postati jedan od najboljih poslova slovačkog tima. Nakon dvije izuzetno uspješne sezone u ovom klubu crnogorski reprezentativac seli se u Seriju A i dobija najbolju šansu za dokazivanje u karijeri! 

"Fudbalski klub Leće saopštava da će nakon dogovora sa DAC Dunajskom Stredom napadač Nikola Krstović u petak ujutru doputovati na ljekarske preglede", piše na sajtu kluba. Pošto su svi detalji dogovoreni očekuje se da mladi napadač crnogorske reprezentacije potpiše ugovor čim se pregledi završe, a zatim postane i jedan od najjačih aduta učesnika Serije A.

Podsjećamo, Nikola Krstović je sa Crvenom zvezdom osvojio tri titule u Superligi Srbije, kao i jedan Kup Srbije. Upravo u tom finalu 2021. godine dogodio se trenutak koji pamte mnogobrojni navijači crveno-bijelih. Tokom penal serije na stadionu "Rajko Mitić" crnogorski napadač je ušao u sukob sa Vladimirom Stojkovićem, kojeg je uspio da isprovocira. Postigao je gol u trećoj seriji i izazvao čarke na terenu, a to je više prijalo Zvezdinim igračima. Nakon što su igrači Partizana pogodili u prve tri serije Nemanja Jović je promašio u četvrtoj, a Nikola Štulić u petoj.

Crnogorski napadač je samo nekoliko sedmica kasnije napustio klub u transferu teškom 400.000 evra. Tada je dogovoreno da Zvezdi pripada i 10 odsto od naredne prodaje, što znači da bi u kasu srpskog tima trebalo da se slije još 360.000 evra! Od odlaska u Slovačku počeo je da igra najbolji fudbal u životu, pa je tituli najboljeg strijelca prvenstva Crne Gore dodao istu i u slovačkom šampionatu. Za dvije godine u dresu DAC Dunajske Strede Krstović je odigrao 66 mečeva, postigao 37 golova i asistirao osam puta!

U dresu Crvene zvezde Krstović je odigrao 27 mečeva i postigao tri gola. U Superligi Srbije postizao je golove protiv Mačve i Spartaka, dok je u Kupu Srbije bio strijelac pobjedonosnog gola na gostovanju Radu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC