• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi su se pitali šta znače Mesijeve proslave golova: Uveo novine od dolaska u SAD, pa objasnio šta se krije iza svega!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lionel Mesi odlično se snalazi u MLS ligi, a sada je prvi put otkrio šta znače određeni pokreti kojim proslavlja golove.

 Mesi objasnio nove proslave golova Izvor: Twitter/gastonedul/printscreen

Argentinski fudbaler Lionel Mesi postao je miljenik navijača Inter Majamija nakon što je obukao njihov dres i počeo da trese mreže protivnika. Nije čudno što Mesi postiže golove na svakoj utakmici, ali ono što je svima privuklo pažnju jesu proslave golova. Tokom prethodnih nekoliko sedmica imali smo priliku da vidimo kako Mesi imitira filmske superheroje.

Poslije Tora kojeg je "skinuo" kao da pokušava da privuče čekić i Crnog Pantera kojem je odao priznanje prekrštenim rukama, Lionel Mesi je ispalio paukovu mrežu i tako gol proslavio u stilu Spajdermena. Ova proslava podstakla je mnoge da razmišljaju da li postoji neka skrivena poruka zbog čega Lionel sve to radi.  Vrlo brzo ispostavilo se da ima.

Fudbaler se prvi put oglasio povodom toga i otkrio da je sve to radi zbog djece. Naime, Mesi na zanimljiv način posvećuje golove svojim sinovima. Argentinac ističe da škola još uvijek nije počela i da zbog toga svako veče do kasno sa sinovima gleda filmove u kojima glavnu ulogu imaju upravo ovi pomenuti junaci. Zatim je otkrio da to radi samo na domaćem terenu kako bi zajedno uživali u tom momentu. 

Mesi (36) je oženio Antonelu Rokuco (36) sa kojom ima tri sina Tijaga, Matea i Ćira. Ona je rođena samo nekoliko mjeseci nakon supruga. Vjerili su se na privatnoj ceremoniji 2010. U junu 2012. godine a svoju ljubav su krunisali luksuznom hotelu u Rosariju 30. juna 2017. godine u prisustvu oko 250 gostiju. U junu 2012. godine Mesi je proslavio gol protiv Ekvadora stavivši loptu pod majicu, na taj način objavivši da on i Antonela čekaju prvo dijete.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC