• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MURINJO UDARIO NA MATIĆA! Bez dlake na jeziku o svom najvjernijem vojniku: Nemanja, progovori!

Nemanja Matić i Žoze Murinjo više nisu u dobrim odnosima pošto je srpski fudbaler otišao u Ren.

 Žoze Murinjo o Nemanji Matiću Izvor: YouTube/Stade Rennais/AS Roma/Screenshot

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić napustio je ovog ljeta Romu i potpisao za Ren, a time je bez teksta ostavio sve na "Olimpiku" pošto su računali da će i ove sezone imati važnu ulogu kod Žozea Murinja. Čini se da je takvim raspletom situacije najrazočaraniji "Specijalni" koji je Matića dovodio u tri kluba u koja je radio. Ostvarili su saradnju u Čelsiju, pa Junajtedu, a zatim i Romi, međutim negdje je "puklo", posebno nakon transfera u Ren.

Zato se Žoze Murinjo obrušio i na jednog od svojih najvjernijih vojnika pošto je na konferenciji za medije pred Salernitanu žestoko "udario" po Nemanji Matiću, optuživši ga da je "isforsirao transfer", što je suprotno dogovoru koji su imali nakon što je završena prethodna sezona.

"Mislim da je Nemanja taj koji mora nešto da kaže ako želi. Nakon što sam čuo reči direktora Rena, mislim da ne treba ništa više da kažemo na to. Otkrio je da pregovaraju više od mjesec dana, tu nema šta da dodam", rekao je potpuno rezignirani Murinjo kada je shvatio da mu je Matić "radio iza leđa" da bi dobio što bolji ugovor u Renu, gdje na njega računaju najmanje dvije, a možda i čitave tri sezone.
Murinjo je dodao da je Matićev odlazak "nešto što nisu očekivali" i da su dosta izgubili njegovim odlaskom, ali su ekspresno reagovali i već su potpisani Leandra Paredesa i Renata Sančeza. Zato će Murinjo i lakše progutati "izdaju" koju mu je servirao njegov bivši fudbaler.
"Stigla su dva igrača koja još nisu fizički spremna, ali mi smo zadovoljni i ako ih vratimo biće nam od velike pomoći. Ne razgovaramo svaki dan o onima koji su otišli, još uvijek postoji porodica", zaključio je Portugalac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC