• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije Crvena zvezda Spartak uživo prenos livestream
 Superliga Srbije Crvena zvezda Spartak uživo prenos livestream

Spartak dao dva gola - i izgubio 3:0 od Zvezde! Lučić i Bukari "ukrštali", Bahar isprobavao za Ligu šampiona!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je lako došla do pobjede protiv Spartaka 3:0, a čak dva autogola postigli su gostujući igrači.

 Superliga Srbije Crvena zvezda Spartak uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Spartak 3:0, a više golova na meču postigli su Subotičani. Mihailo Bogićević u 24. i Filip Manojlović u 45. minutu ubacili su loptu u svoju mrežu, ali su ih na to natjerali Lučić, odnosno Kangva. Jedini strijelac za Crvenu zvezdu bio je Osman Bukari koji je nastavio svoju seriju u 20. minutu, kada je probio po desnoj strani i "zakucao" loptu u bliži ugao gola koji je čuvao Manojlović, nekadašnji golman crveno-bijelih.

U nastavku utakmice Crvena zvezda je bila bliža četvrtom nego Spartak prvom pogotku, pa je Barak Bahar imao vremena da isproba i neke nove ideje u igri. Tako je Marko Stamenić zaigrao štopera, dok je u zadnjoj liniji bio i Uroš Spajić, od koga nismo vidjeli mnogo od dolaska ovog proljeća. Vidjećemo da li će visoki vezista sa Novog Zelanda ponovo biti u ovoj ulozi...

Crvena zvezda naredni meč igra 26. avgusta protiv Voždovca na "krovu", a potom poslije žrijeba Lige šampiona, i prije prve pauze u prvenstvu, dočekuje prvo Novi Pazar 2. septembra.

22:26

KRAJ!

Crvena zvezda je slavila 3:0 protiv Spartaka iz Subotice, a sve je bilo rešeno još u prvom poluvremenu. Bukari je "načeo" Spartak u 20. minutu, a potom je već u 24. Bogićević postigao autogol posle prodora Lučića. U poslednjem minutu prvog dela Filip Manojlović je postigao autogol nakon šuta Kingsa Kangve, pa se taj pogodak ne piše Zambijcu. U nastavku utakmice Barak Bahar je isprobavao nove stvari za Ligu šampiona, što dovoljno govori da je bio siguran da Subotičani ne mogu da ih ugroze.

Izvor: MN PRESS

22:21

90' - Igraće se još tri minuta!

Crvena zvezda je pred pobedom...

22:16

85' - Glazer!

Šut Miloša Mijića koji je mogao u prvom kontaktu sa loptom da postigne gol za Spartak, ali Izraelac se baca kao mačka.

22:09

77' - Lučić!

Veliki promašaj Lučića posle snažnog šuta Krasoa iz daljine i odbrane Manojlovića, odbila se lopta na peterac, ali je odatle brzonogi igrač Crvene zvezde šutirao pored gola. Uteha za njega je da je bio ofsajd...

Dragovića menja Šljivić, što znači da će Stamenić da "postane" štoper.

Izvor: MN PRESS

22:00

69' - Stativa!

Crvena zvezda bliža četvrtom golu nego Spartak prvom... Posle napada po levoj strani, Olajinka je odigrao glavom i lopta je stigla do Bukarija koji prihvata na grudi i pokušava u dalji ugao, ali pogađa stativu!

U igru ulaze Spajić i Mijatović, a izlaze Mijailović i Olajinka.

Izvor: MN PRESS

21:48

50' - Lučić!

Najbolji fudbaler Crvene zvezde večeras je "promešao" odbranu Spartaka, došao u poziciju da šutira, ali ga je Manojlović dobro zaustavio. Za to vreme Lazar Nikolić ulazi u igru i menja Stefana Mitrovića koga muči povreda ramena. U igri je i Kanga koji menja Kangvu.

21:19

Pauza!

Pogledajte najbolje fotografije iz prvog poluvremena...

21:17

45' - GOOOL! 3:0! KANGVA!

Posle dva gola po desnoj, sada gol i po levoj strani napada Crvene zvezde. Brzopotezna akcija Lučića i Mitrovića, a zatim povratna lopta za Kings Kangvu koji je došao iz drugog plana i još jednom pokazao da ima izuzetnu završnicu. Savladao je Manojlovića i došao do trećeg gola u poluvremenu!

Pogledajte kako je Crvena zvezda povela 3:0
Izvor: YouTube/Arena sport

21:09

35' - Mirnije od golova Zvezde

Osim pokušaja Spartaka iz daljine, Crvena zvezda diktira tempo i juri treći gol, međutim ne može se reći da tim Baraka Bahara igra u "šestoj brzini" i teško dolaze do prostora pošto se Subotičani organizovano brane i igraju uglavnom svi iza lopte.

20:56

23' - GOOOL! 2:0 ZA ZVEZDU!

Vladimir Lučić je oduzeo loptu, ušao u kazneni prostor i odmah odatle "namestio" gol. Nije pronašao Olajinku na drugoj stativi, ali je Bogićević ispred njega ubacio loptu u mrežu i savladao svog golmana.

Pogledajte autogol Spartaka za 2:0 Crvene zvezde.
Izvor: YouTube/Arena sport

20:52

20' - GOOOL! BUKARI! 1:0!

Crvena zvezda je došla do vođstva posle majstorije Osmana Bukarija. Videlo se već da Subotičani imaju problema sa brzim krilom crveno-belih, a kada je pobegao u 20. minutu i ušao u šesnaesterac - u svom stilu je odlučio da završi akciju umesto da asistira. Zakucao je loptu u mrežu u bliži ugao Manojlovića i iznenadio golmana!

Pogledajte gol Osmana Bukarija za Crvenu zvezdu.
Izvor: YouTube/Arena sport

20:51

16' - Šanse!

Sve je bliža Crvena zvezda golu, nakon dva centaršuta sa desne strane... Prvo je posle kornera Mijailović bio u šansi, ali mu je zasmetao Olajinka, da bi potom i Nigerijac posle dobre lopte skočio, ali nije iskontrolisao loptu. Otišla je preko gola Manojlovića, bivšeg golmana crveno-belih.

20:42

10' - Lučić vreba!

Najopasniji prodor do sada došao je preko Vladimira Lučića koji je bio na šest-sedam metara iskosa, ali nije uspeo da pošalje upotrebljivu loptu. Zvezda kruži oko gola i traži slobodan prostor i način da ugrozi Subotičane. Za sada su dobro pokriveni igrači u šesnaestercu.

20:34

1' - Počelo je!

Crvena zvezda u svom prepoznatljivom stavu počinje utakmicu i već "davi" protivnika.

20:31

Meč uskoro počinje!

Fudbaleri dva tima su izašli na teren...

19:42

Katai i Ivanić - opet ništa!

"Katai ima veliku želju da se vrati na teren i normalnom trenažnom procesu. Za sada radi sa ekipom, ali još uvek kao džoker, ne punim intenzitetom. Očekujemo da se u narednoj nedelji ili možda čak za dve vrati normalnim treninzima sa timom. Što se tiče Ivanića, mislili smo da će se do sada oporaviti, ali potrebno je još malo vremena, verujemo da će biti spreman sledeće nedelje", kazao je Barak Bahar pred utakmicu sa Spartakom.

19:23

SASTAVI!

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Mijailović - Degenek - Dragović - Bukari, Kangva, Stamenić, Mitrović - Kraso - Olajinka, Lučić.

SPARTAK: Manojlović - Tanasijević, Bogićević, Kerkez - Bijelović, Đurasović, Vidaković, Stajković - Todoroski, Tošeski - Ubiparip.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

19:19

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda večeras od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić" igra meč četvrtog kola Superlige protiv Spartaka iz Subotice, a od početka sezone znamo da tim Baraka Bahara "melje". Maestralno su počeli takmičarsku godinu i igraju vrlo motivisano u nadi da će se Baharu dokazati pred Ligu šampiona, što se očekuje i večeras protiv Subotičana. U sastavu Zvezde neće biti Ivanića i Kataija, dok su svi ostali igrači na raspolaganju.

Ostanite uz MONDO i pratite meč klikom na karticu "razvoj događaja".

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Spartak 3:0 (3:0)
  • Golove su postigli Bukari u 20, Bogićević ag u 24. i Manojlović ag u 45.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije