• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sebi ovo ne smije da dozvoli! Bahar dobio prvu kritiku iz kluba: Mi taj luksuz nemamo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mitar Mrkela nije zadovoljan kako je Crvena zvezda igrala protiv Voždovca i uputio je prvu javnu kritiku Baraku Baharu.

 Mitar Mrkela - Zvezda ne smije da gubi u prvenstvu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je igrala veoma dominantno od dolaska Baraka Bahara i djelovalo je da niko ne može da je zaustavi, međutim ovog vikenda stigla je vrlo snažna opomena na stadionu Voždovca. "Zmajevi" su šokirali srpskog šampiona i slavili 3:2, nanijevši mu prvi poraz na domaćoj sceni poslije čak 22 mjeseca, dok je u jednom trenutku rezultat bio i krajnje neprijatan (3:0 za Voždovac), što crveno-bijeli nisu osjetili deset godina, još od duela sa Vojvodinom.

Očekivano, Barak Bahar je bio nezadovoljan partijom svojih fudbalera, a ni u rukovodstvu kluba sa stadiona "Rajko Mitić" nisu mogli da budu srećni što je Zvezda izgledala potpuno drugačije nego do prije nekoliko sedmica. Zbog toga je stigla i prva "packa" u vidu kritike sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju, međutim, u klubu ćemo svakako napraviti analizu", kazao je Mrkela u izjavi za "Sportski žurnal" i potom je dodao: "Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski. Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim, u najkraćem - Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz za gubi utakmice u domaćem prvenstvu"

Crvena zvezda ne želi da dopusti da joj težak poraz poremeti planove i atmosferu uoči žrijeba za grupnu fazu Lige šampiona (31. avgust), ali i rođendana "Marakane" protiv Novog Pazara predstojećeg vikenda (2. septembar), tako da je na Baharu najteži zadatak od dolaska da razmrda tim i zaključi u čemu je to bio najveći problem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC