• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dolaskom Brazilaca u Višegrad publika se vratila na tribine: Upriličen im prijem kod načelnika opštine

Autor Haris Krhalić

Za tri brazilska igrača Leonarda Henrikea, Andre Žuniora i Eduarda Hofmana organizovan je prijem kod načelnika opštine Mladena Đurevića

 drina višegrad Izvor: PROMO/Drina HE Višegrad

Dolaskom fudbalera iz Brazila u Fudbalski klub "Drina HE" u Višegradu poraslo je interesovanje posjetilaca za utakmice, rekao je predsjednik Fudbalskog kluba Dejan Krsmanović na prijemu kod načelnika opštine Mladena Đurevića za tri brazilska igrača Leonarda Henrikea, Andre Žuniora i Eduarda Hofmana, sa kojima ovaj sportski kolektiv kreće u novu takmičarsku sezonu.

Krsmanović je rekao da ovaj klub prvi put u svojim redovima ima internacionalne igrače, koji su jedno vrijeme trenirali u Italiji i da imaju ambicije da se klub vrati u Prvu ligu Republike Srpske.

"Na treninzima su svojom disciplinom dokazali da predstavljaju izuzetno pojačanje i sigurni smo da će dati ogroman doprinos u našem timu", istakao je Krsmanović.

Đurević je rekao da se dolaskom novih sugrađana, mladih fubalera, koji će narednih godinu dana biti u Višegradu, unapređuje fudbal u ovom mjestu i sport postaje sve aktuelniji.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler Leonardo Henrike rekao je da su veoma srećni zbog dolaska u Višegrad i time kako su ih stanovnici ovog grada prihvatili.

"Za nas ovaj prijem predstavlja posebnu čast, ali prvenstveno obavezu da opravdamo povjerenje i ispunimo dužnost prema klubu i Višegradu", dodao je Henrike.

FK "Drina HE" sljedeće godine obilježava 100 godina postojanja kluba i planirano je da se u okviru ovog jubileja održe brojne manifestacije u gradu.

(Srna/Mondo)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC