• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poslije žrijeba Lige šampiona ostala bez bisera!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda sada traži novog štopera poslije odlaska Stefana Lekovića.

 Stefan Leković prešao iz Zvezde u Viljareal B Izvor: Twitter/CanteraGrogueta/Screenshot

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković i zvanično je promovisan u Viljarealu. Zvezda je svog "bisera" poslala na pozajmicu do kraja sezone u "B" tim Viljareala za 300 hiljada evra, dok će na kraju španski klub imati opciju otkupa za četiri miliona evra, ako naravno Leković opravda očekivanja.

Potvrda transfera stigla je posljednjeg dana prelaznog roka, odnosno 24 sata nakon što je Crvena zvezda saznala imena svojih protivnika u grupnoj fazi Lige šampiona. Nakon što je održan žrijeb na kome je Zvezda "spojena" sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsima, a uprkos riječima generalnog direktora Zvezdana Terzića da "neće biti odlazaka", Leković je završio transfer. Čini se da se Terzićeva izjava ipak odnosila na fudbalere koji nisu u procesu pronalaska nove sredine.

Podsjetimo, Leković je za prvi tim crveno-bijelih odigrao 13 utakmica i postigao je jedan gol, međutim ove sezone nije dobijao šansu pošto je Barak Bahar prekomandovao Srđana Mijailovića, dok je stigao i Miloš Degenek, a iz Slovenije je vraćen i mladi štoper Andrej Đurić. Ipak, teško da će to biti sve od crveno-bijelih.

U toku dana pojavila se informacija da je Zvezda zainteresovana za engleskog štopera iz Portugala koji bi mogao da pojača zadnju liniju srpskog šampiona, dok sa Ostrva stiže i vijest da je Mejson Grinvud opcija za napad u Ligi šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC