• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi za Romu i Murinja: Ni Lukaku ne pomaže "vučici", Milan sa desetoricom osvojio Olimpiko!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Milan zasluženo stigao do pobjede u derbiju odigranom na Olimpiku.

 Serija A Milan pobijeio Romu na Olimpiku Izvor: FABIO FRUSTACI/ANSA

Roma i Žoze Murinjo su definitivno u problemu. "Vučica" je upisala novi poraz na startu sezone, ostala na samo jednom bodu iz tri meča, a Milan nastavio da teroriše Rimljane.

Rosoneri su osvojili Olimpiko i savladali Romu 2:1 u derbiju trećeg kola Serije A iako su posljednjih pola sata igrali sa igračem manje.

Nije Romi pomogao ni Romelu Lukaku, koji je stigao kao najnovije pojačanje i koga je Murinjo poslao u „vatru“ dvadeset minuta prije kraja nadajući se da robusni napadač može da preokrene stvari na terenu.

Belgijanac koji je daleko od prave forme nije uspio da savlada Manjana, a iako je to učinio Spinacola u 92. minutu i vratio kakvu-takvu nadu Rimljanima, ipak je bilo prekasno.

U posljednjih sedam međusobnih duela Milan je pet puta savladao Romu, uz tri remija. Posljednji put "vučica" je savladala "rosonere" još u oktobru 2019. godine.

Milan je ranim golom Olivijea Žirua iz penala stigao do vođstva, a onda ga udvostručio pravom majstorijom Rafaela Leaa za njegov prvi prvenac ove sezone.

Uprkos brojčanom deficitu na terenu Milan je mogao i do ubjedljivije pobjede, ali će Stefano Pioli i njegova ekipa sigurno biti zadovoljni nakon trećeg vezanog trijumfa na startu prvenstva.

Priliku da učini isto imala je i Verona, ali je poslije dve pobjede u petak uveče upisala i prvi poraz u sezoni. Sasuolo je slavio 3:1 na svom terenu uz dva gola Domenika Berardija.



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC