• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija Mađarska prenos uživo livestream
 Srbija Mađarska prenos uživo livestream

SRBIJA ZABORAVLJA DA IGRA FUDBAL! Poraz od Mađara na "Marakani", sad se KOMPLIKUJE SVE!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske i dovela u pitanje plasman na Evropsko prvenstvo. Crnogorci kiksnuli, ali su se približili "orlovima", dok su Mađari odmakli...

 Srbija Mađarska prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Poraz reprezentacije Srbije od Mađarske 1:2, u jako bitnoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2024. Poslije spasavanja žive glave protiv Bugarske u 96. minutu u junu, Piksijevi "orlovi" razočarali su ovog četvrtka na "Marakani" i doživjeli prvo poraz u kvalifikacija, čime su izgubili i prvo mjesto, koje su do večeras dijelili upravo sa Mađarskom.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao meč na "Marakani"

22:47

Kako izgleda tabela? Ne tako dobro za nas



Standings provided by Sofascore

22:44

Bolan poraz!

Reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske na "Marakani" 1:2, tako što je povela ranim autogolom Atile Salaja, a onda prosula prednost i sve bodove primivši dva gola u dva minuta. U 34. je Barnabaš Varga kaznio lošu reaciju odbrane posle odbrane Vanje Milinković-Savića, a onda je u 36. defanzivac Mađarske Vili Orban postavio konačnih 1:2 kaznivši lošu reakciju odbrane Srbije.

Malo ko je i do tada i nakon toga mogao da pretpostavi da Srbija neće postići još neki gol, ali to se nije dogodilo, kao što ni ovo nije ona Srbija koja je spektakularno izborila plasman na Mundijal u Kataru. Loša igra protiv Bugarske i spasavanje u 96. minutu ipak nije bilo "loš dan", niti trenutni pad. Srbija, prosto, u ovom ciklusu ne igra kao u prošlom i kako je navikla navijače pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija.

Posle ovog poraza, Mađari su usamljeni na vrhu tabele sa 10 bodova, Srbija je druga sa sedam bodova, a Crna Gora treća sa pet, nakon šokantnog remijia u kojem je ispustila pobedu u 94. minutu. Da nije, situacija bi bila još teža za naš tim, ali ovako ipak i dalje kontrolišemo situaciju, mada je iz aviona jasno da "orlovi" moraju bolje.

Sledeću utakmicu "orlovi" će igrati u nedelju protiv Litvanije i sad se ne postavlja pitanje apsolutnog imperativa pobede za naš tim u tom meču, kao i u svim do kraja kvalifikacija ove jeseni. "Orlovi" će u oktobru gostovati Mađarskoj i dočekati Crnu Goru, a u poslednjem kolu u novembru će dočekati Bugarsku u Leskovcu.

22:44

GOTOVO JE, MAĐARSKA POBEDILA SRBIJU 2:1!

Ovaj poraz komplikuje nastavak borbe za Evropsko prvenstvo!

22:39

Sreća za Srbiju! Soboslaj promašuje gol!

As Liverpula istrčao je kontru, šutirao sa desne ivice kaznenog prostora i srećom po "orlova" promašio je gol.

22:37

91' GUDELJ! MALO JE FALILO!

Srpski defanzivac gađao je sa ivice kaznenog prostora, lopta je otišla malo pored desne stative! Ističu poslednji minuti!

22:30

Mitar kompllikuje, ne vidi Andriju...

U 83. minutu Andrija Živković sam je protrčavao po desnoj strani, dozivao Aleksandra Mitrovića, ali je centarfor Srbije driblao i driblao...

Izvor: MN PRESS

22:26

Ovo su bili golovi Mađarske

Ovako je Mađarska preokrenula
Izvor: YouTube/TV Arena sport

22:19

Velika greška Vanje Milinković Savića

Istrčao je naš golman do ivice kaznenog prostora dok su još dvojica Mađara bili na ivici kaznenog prostora. Mogla je ovo da bude velika opasnost za Srbiju

Izvor: MN PRESS

22:18

Nervozno, nervozno...

Pokušavaju "Orlovi", traže put do gola Mađara, ali ništa se ne događa konkretno.

Izvor: MN PRESS

22:04

57' VLAHOVIĆ! ZAMALO!

Golman Mađarske Deneš Dibuš zaustavio je snažan udarac Dušana Vlahovića. Šutirao je snažno, lopta je išla direktno iznad glave golmana, ali je našao način da je zaustavi.

Izvor: MN PRESS

22:00

Sergej pokušava - pored gola!

U 54. minutu prvi pokušaj "orlova" u nastavku. Sergej je ušao u kazneni prostor iz drugog plana, skočio visoko, ali lopta nije imala ni snagu, ni pravac da završi tamo gde bi trebalo.

Ostaje 2:1 za Mađarsku.

21:32

44' Umalo gol Srbije!

Dušan Vlahović je zakačio loptu na centaršut sa leve strane, delovalo je da je to dovoljno za gol, ali ipak nije bilo. Lopta prolazi pored desne stative.

21:24

SRBIJA GUBI 1:2!

Loše je Milinković Savić reagovao posle kornera, a onda je i kompletna defanzivna linija zaboravila na mađarskog defanzivca Vilija Orbana.

U dva minuta Srbija je ispustila prednost i sada je čeka ogroman posao!

Izvor: MN PRESS

21:21

33' SRBIJA PRIMA GOL - 1:1!

Vanja Milinković Savić odbranio je jedan udarac, ali nije drugi. Bernabaš Varga je poslao loptu u mrežu Srbije 11 minuta pre poluvremena.

Izvor: MN PRESS

21:14

28' Sergej traži Mitrovića, ali...

Bila je to dobra lopta ka Mitroviću, skočio je u kaznenom prostoru, podigao nogu da bi je primirio, ali nije uspeo... Bio je na oko pet metara od gola i mađarski golman je odmah pritrčao, za svaki slučaj.

21:00

Ponovo Srbija u naletu!

Nemanja Radonjić je uleteo u kazneni prostor Mađarske, probacio rivalu loptu kroz noge i poslao loptu na "drugu" stativu, ali nažalost Vlahović ju je čekao bliže penalu.

Lako je moglo da bude 2:0 za naš tim.

20:58

10' GOOOOL, SRBIJA VODI 1:0!

Tadića za Vlahovića i GOOOOL, SRBIJA VODI 1:0!

Sergej je našao Tadića, on proigrao centarfora koji je veoma loše šutirao, ali kakve ima veze kada je tu bio Mađar Atila Salaj da postigne autogol!

20:57

9' Prete Mađari

Miran start meča, pokušaj Kaluma Stajlsa i odbijena lopta. Biće prvi korner za goste, nakon što je u prvom planu bio vezista Barnslija...

20:48

Utakmica je počela!

Poznato je da zbog kazne UEFA, naš tim može da ima samo podršku dece ove večeri na "Marakani"

navijači srbija madjarska
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

20:07

Kakva utakmica Crne Gore!

Napravili su preokret Crnogorci u završnici, ali ipak nisu pobedili Litvaniju!

Izvor: MN PRESS

19:50

Ko pobeđuje?

19:32

OVO JE SASTAV SRBIJE!

Piksi je odabrao startnih 11! Igraće: Vanja Milinković-Savić, Pavlović, Veljković, Gudelj, Maksimović, Sergej Milinković-Savić Radonjić, Kostić, Tadić, Mitrović, Vlahović

Na klupi su
Golmani Rajković i Radunović, Mladenović, Milenković, Jović, A. Živković, Babić, Eraković. Ilić, Račić, S. Mitrović, Samardžić

Izvor: MN PRESS

19:28

Učinak Srbije? Tadić, Vlahović i... Darko Lazović!

U uvodne tri utakmice, Srbija je pobedila Litvaniju 2:0, golovima Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, potom je istim rezultatom srušila i Crnu Goru u Podgorici, gde je Vlahović bio dvostruki strelac. U najnapetijoj utakmici, odigranoj 20. juna u Razgradu, na stadionu Ludogoreca, Srbija je izbegla poraz od Bugarske u dubokoj nadoknadi, golom Darka Lazovića u 96. minutu za konačnih 1:1.

Pogledajte taj Lazovićev gol:

Darko Lazović gol protiv Bugarske
Izvor: YouTube/Arena sport

19:24

Pogledajte kako izgleda tabela



Standings provided by Sofascore

19:23

Ovo je potencijalni sastav Srbije!

"Orlovi" su spremni da iskoriste domaći teren protiv severnog komšije i da krenu po zlata vredna tri boda, koja bi nas primakla ostvarenju sna koji sanjamo skoro četvrt veka - prvom plasmanu na EURO od 2000. godine. Tada je Piksi još bio igrač i kapiten tog tima Vujadina Boškova.

Pročitajte koji sastav bi mogao da odabere za Mađare.

Izvor: MN PRESS

19:20

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice!

Srbija i Mađarska igraju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu koja nosi ogroman značaj u borbi za plasman na EURO 2024. Dočekajte je i ispratite uz MONDO.

Izvor: MN PRESS

UKRATKO

  • KRAJ: Srbija - Mađarska 1:2
  • Mađarska sada sama na vrhu
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dobro je, biće jeftiniji gas i poljoprivredne mašine iz Mađarske

Najnovije