• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i PSŽ u klinču - pljušte prozivke!

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi je za za dvije godine u Parizu upisao 32 gola i 35 asistencija, ali to nije ni blizu onoga što su navijači očekivali. Niti je PSŽ ono što je Mesi očekivao.

 mesi i pari sen žermen prozivke  Izvor: Profimedia

Lionel Mesi napustio je ovog leta Pari Sen Žermen nakon dvioije sezone u kojima nije uživao. Tako je po odlasku u Sjedinjene Američke Države počeo da se otvara o periodu života provedenom u Parizu gdje ga je posebno zaboljelo što nije bio "obožavan kao Bog", kao u Barseloni, pa se u jednom nedavnom intervjuu osvrnuo na to da po povratku sa Mundijala u Kataru nije dobio čestitke kakve je zaslužio.

"Razumljivo je to jer sam igrao u zemlji protiv koje smo slavili u finalu i spriječili smo ih da osvoje Svjetsko prvenstvo. Ali, ja sam bio jedini igrač iz Argentine kome njegov klub nije 'priznao' titulu", kazao je Mesi, što je odjeknulo širom svijeta i bilo je pitanje trenutka kada će se oglasiti i Pari Sen Žermen.

Prvi čovjek kluba Naser Al-Kelaifi poručio je da ne vidi ništa sporno u tome što je Mesija zaboljelo, pojasnivši da bi na taj način razljutili svoje navijače: "Mi smo francuski klub. Moramo da poštujemo zemlju koju je pobijedio u finalu", objasnio je on.

Podsjetimo, Lionel Mesi je briljirao u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Francuske koje je riješeno tek poslije penala, ali pamtimo i da je Randal Kolo Muani - koji je nedavno stigao u PSŽ - promašio "zicer" za pobjedu u 122. minutu. Uslijedili su penali gdje se Argentina bolje snašla i došla je do svoje treće titule u istoriji, dok je tako i Lionel Mesi došao do jedinog pehara koji mu je nedostajao u karijeri da bi postao božanstvo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC