• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi opet promijenjen termin u Superligi: Dobra vijest pred Ligu šampiona - sad je ovo raspored

Crveno-bijeli će na teren u subotu, a zatim slijedi odmor i priprema za evropski meč koji je izuzetno važan Zvezdi.

 Novi termin utakmice Zvezda Radnički Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde imaju izuzetno težak raspored do kraja jesenjeg dijela sezone, a pored obaveza u domaćem prvenstvu postoji i pet evropskih susreta koje treba da odigraju. Jedan od najvažnijih je utakmica protiv Jang bojsa u Beogradu, gdje bi srpski šampion osvajanjem tri boda mogao da istakne kandidaturu za evropsko proljeće. Zbog značaja tog promijenjen je termin utakmice u Superligi Srbije, pa se protiv Radničkog iz Niša neće igrati u nedjelju.

Iako je prvobitan plan bio da Zvezda u srijedu gostuje Partizanu, u četvrtak dočeka Radnički, a zatim u srijedu švajcarskog predstavnika u Ligi šampiona, stvarno stanje biće malo drugačije. Meč protiv Partizana će zbog Dana žalosti u Srbiji biti odigran tek 6. decembra, pa crveno-bijeli mogu u subotu na teren protiv ekipe iz Niša, kako bi sebi "kupili" dan više pripreme pred Jang bojs.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde i u programskoj šemi televiziji "Arena sport" potvrđeno je da će novi termin meča biti subota, a da će se utakmica igrati od 18:05. Ostaje još samo da se vidi da li će Bahar Barak kombinovati ili pred važnu evropsku utakmicu na teren poslati najjači tim, pošto je trijumf u domaćem šampionatu imperativ za aktuelnog šampiona.

Na drugoj strani terena biće nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Trajković, koji od prije nekoliko mjeseci trenira niški tim. Uz izuzetno težak raspored na početku sezone Radnički se mučio sa prikupljanjem bodova, ali ih trenutno ima sedam i uspio je da pobjegne sa dna tabele, nakon što u prva četiri kola nije osvojio nijedan bod.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC