• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda jang bojs obraćanje baraka bahara uživo
 crvena zvezda jang bojs obraćanje baraka bahara uživo

JEDNO JE SITI, A DRUGO JE JANG BOJS! Barak Bahar zna 11 za POBEDU u Ligi šampiona: Ja zvao Makabi? Ne!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde govorio o meču koji Crvena zvezda igra u drugom kolu kvalifikacija.

 crvena zvezda jang bojs obraćanje baraka bahara uživo Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde govoriće o meču koji očekuje njegovu ekipu. Klikom na karticu "razvoj događaja" pratite prenos obraćanja.

16:46

KRAJ KONFERENCIJE!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar i prvotimac Mirko Ivanić završili su konferenciju za medije pred meč protiv Jang bojsa!

16:46

Konsultacije sa Makabijem?

"Nisam pričao sa nekim iz Makabija. Mi smo se upoznali sa Jang bojsem, znamo da je to odličan i snažan tim", rekao je Barak Bahar.

16:44

Mirkov gol?

"Definitivno sam sada opasniji, nadam se da jesam. Aleksa je moj veliki prijatelj i drago mi je što je on postigao taj gol za ulazak u Ligu šampiona. Nadam se da će njegove reči pomoći da postignem gol. Nije bitno koga tim izbaci u prvi plan", kaže Mirko Ivanić.

16:43

Navijači...

"Jako nam je važno da navijači dođu i budu aktivni. Sutra će sigurno biti pun stadion. Pre početka utakmice nema favorita, timovi su jednaki. Biće važni sitni detalji poput posvećenosti i plana koji imamo. Verujem da će to odlučivati i da ćemo pobediti", kaže trener crveno-belih.

16:42

Promenjeni timovi!

"Ne bih upoređivao ekipe iz 2019. godine i sada, ni naš tim nije isti. To će biti potpuno drugačija utakmica. Pripremljeni smo za ono što nas sutra očekuje. Možemo da dođemo do pobede koja može da nam okrene sezonu i da vetar u leđa i pred prvenstvo i pred nastavak u Ligi šampiona", kaže Ivanić.

16:41

Pritisak?

"Znamo koliko je važna utakmica. Ona može da promeni celu sezonu. Ne želimo da igramo pod pritiskom. Mislim da imamo dovoljno iskustvo, i iskusnije i mlade igrače koji su željni dokazivanja. to će biti u fokusu", rekao je Barak Bahar.

16:40

Startnih 11!

"Trudimo se da napadamo i igramo ofanzivno, to je teško protiv Mančester sitija. Sada će biti drugačije. Jang bojs je na našem nivou, a mi imamo prednost domaćeg terena. Hoćemo da igramo napadački! Da, znamo startnih 11, spremni smo za ovu utakmicu. Imamo jedan trening, ali smo upoznali Jang bojs. Oni su igrali protiv mog bivšeg kluba. Verujemo u sebe", rekao je Barak Bahar.

16:38

O Jang bojsu!

"Što se tiče utakmice iz 2019. godine bila je stresnija. Počeo sam na klupi, a tada se više oseća naboj. Natpise u njihovim medijima ne bih komentarisao, to ne čitamo. Sutra imamo priliku da učestvujemo u spektakl koji će navijači pružiti. Cela ekipa čeka da počne utakmica i da pokaže zašto smo zasluženo u Ligi šampiona", ispričao je Ivanić koji je igrao protiv Jang bojsa u prethodnom dvomeču.

16:36

Pred navijačima!

"Kad igrate pred 50.000 navijača i uz njihovu podršku... Želimo da iskoristimo njihovu podršku, sa njima ćemo biti jaki i snažni. Ukoliko dobro počnemo meč, uveren sam da ćemo pobediti", otkrio je Barak Bahar.

16:35

Na pobedu!

"Poslednje utakmice, posebno u ligi, nisu bile dobre. Prvenstvo je nešto drugo, Liga šampiona je nešto drugo. Prvi meč je bio dobar, posebno u odbrani. Igraćemo da pobedimo ovu utakmicu", rekao je trener Crvene zvezde.

16:34

Mirko Ivanić!

"Mogu da kažem da stvarno vredno radimo na treninzima. Dobro se pripremamo. Odgovorno pristupamo. Na to obraćamo pažnju. Definitivno smo spremni za ono što će nas sutra očekivati. spremali smo se celo leto, prijateljske utakmice su bile takve", rekao je Ivanić.

16:33

Prva izjava!

"Pozdrav svima. Drago nam je što počinjemo Ligu šampiona pred našim navijačima, na našem stadionu. To smo želeli. Hoćemo da obradujemo naše navijače", rekao je trener Bahar.

16:30

Proba!

Ovako će se mušema Lige šampiona vijoriti u sredu od 21:00 na stadionu "Rajko Mitić".

16:25

Dvomeči!

Crvena zvezda je dva puta u istoriji igrala evropske dvomeče protiv Jang bojsa i oba puta je bila uspešnija!

Svojevremeno je u kvalifikacijama za Ligu šampiona remizirala u Švajcarskoj (2:2), pa pobedila u Beogradu (3:0) gde su strelci bili Miladinović, Dudić i Žigić. Bilo je to u leto 2004. godine, a istorija se ponovila deceniju i po kasnije. Degenek i Garsija su pogađali u Bernu, a Vukanović je golom u Beogradu poslao srpskog predstavnika u Ligu šampiona.

16:15

Zvezda nije ubedljiva!

Crveno-beli su u ligaškom meču koji je bio uvertira za Ligu šampiona savladali Radnički iz Ništa (1:0) golom Mirka Ivanića, ali partija nije bila na visokom nivou. Ovako je izgledao taj meč, u okviru 10. kola Superlige Srbije:

16:05

Stanje u grupi!

Ovakva je trenutno situacija!



Standings provided by Sofascore

15:55

Bukarijev gol!

Ovako je reprezentativac Gane pogodio u Mančesteru, na prepunom stadionu Etihad, protiv najboljeg tima u Evropi!

Pogledajte

00:14
Crvena Zvezda Gol
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
15:45

Prvi meč u grupi!

Crvena zvezda je takmičenje počela na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope Mančester sitiju, koji je bio bolji na tom susretu. Golovima u nastavku meča engleski klub je stigao do preokreta i pobede, nakon što je u samoj završnici prvog dela meča Osman Bukari doneo prednost gostima. Prisetite se detalja sa tog meča:

15:30

Dobar dan!

Pred meč drugog kola u grupnoj fazi Lige šampiona koji će Crvena zvezda i Jang bojs odigrati na stadionu Rajko Mitić u sredu uveče, novinarima u Beogradu obratiće se Barak Bahar, trener crveno-belih. Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju izraelskog stručnjaka.

UKRATKO

  • Zvezda - Jang bojs
  • Drugo kolo grupne faze
  • Obraćanje trenera Bahara
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije