• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić im bio najveći problem, sad ispadaju iz lige!

Autor Nemanja Stanojčić

Rafael van der Vart, Vesli Snajder i mnogi su krivili Dušana Tadića za loše igre Ajaksa, a tim je sad bliži ispadanju iz lige, nego Evropi...

 Ajaks u zoni ispadanja poslije odlaska Dušana Tadića Izvor: Profimedia

"Dušan Tadić je glavni problem Ajaksa. Loše igra, treba ga skloniti, izbaciti, sve je zbog njega..." Ovako su izgledale neke od izjava poznatih bivših fudbalera poput Veslija Snajdera, Rafaela van der Varta, određenih novinara. Srbin je otišao u Fenerbahče, a velikan iz Amsterdama je potonuo!

Trenutno se nalazi na 17. mjestu u tamošnjem šampionatu i ima samo pet bodova iz sedam mečeva. U zoni je ispadanja i bliži je nižem rangu takmičenja nego mjestima koje vode u Evropu, o tituli ne može ni da mašta, pošto PSV ima 27, AZ Alkmar 25, Fejenord 23 boda. Trener Moris Steijn je na udaru svih, ali još uvek nije dobio otkaz.

Za razliku od perioda kada je za sve probleme u klubu kriv bio Srbin, sada ti isti ljudi brane holandskog stručnjaka. "Njega baš štite mediji, Snajder, van der Mejde, pa i ti. Na 17. mjestu ste u ligi, Ajaks nikada nije bio ovako loš, a toliko štitite Steijna. Sljedeće nedjelje možete da padnete na posljednje mjesto, ovo je sramota za sve koji navijaju za Ajaks. Svi vide ovu bruku, a ti Rafa i Snajder ga branite i pričate kako nije to do trenera", vikao je u studiju Pjer van Hojdonk na Rafaela van der Varta koji je sjedio tu i branio Morisa.

Izgleda da ipak nije bilo do Tadića koji igra fantastično u Fenerbahčeu koji je u Turskoj prvi na tabeli. Tamo je Dušan upisao već dva gola i tri asistencije. Primjera radi, trenutno u Ajaksu nijedan igrač nema više od jedne asistencije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC