• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Crvene zvezde se oglasio: "Neću da poredim, ne žalim i ne vraćam se unazad"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde odgovarao je na pitanja novinara u najavi meča protiv IMT-a.

 Barak Bahar ne želi da poredi igrače Crvene zvezde Izvor: Profimedia/AFP

Trener Crvene zvezde Barak Bahar šturo je odgovarao na pitanja novinara u najavi utakmice protiv IMT-a, zakazane za subotu od 18.30 časova na stadionu Voždovca, privremenom domu novog superligaša. "IMT je odličan tim. Znali su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat", istakao je Barak Bahar.

Nije želio da otkrije Barak Bahar koji igrači će početi prvu utakmicu nakon gostovanja Zvezde Lajpcigu. "Na to pitanje ću moći da odgovorim nakon treninga. Najbolje je da sačekamo i vidimo kako se ko od igrača osjeća i kome je potrebno još oporavka nakon duela u Ligi šampiona... Svi su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se osjeća svježije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu protiv ekipe IMT uđe sa klupe".

Nije želio trener Zvezde ni da poredi igrače koji nastupaju na poziciji napadača – Endiajea i Mijatovića. "Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Takođe, vrijedno treniraju, daju sve od sebe, zaista obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, on ovdje odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu".

Pohvalio je Barak Bahar mladog Kostu Nedeljkovića. "Ne žalim zbog odluka, nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Takođe ista situacija je sa Mijatovićem i Lučićem, dosta su pomogli ekipi i na taj način smo postigli gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, a svakako ga možete očekivati na terenu. Sa druge strane Mijailović je igrač koji može da igra na mnogo pozicija, moći ćemo da ga vidimo ne samo na desnom beku, već i drugim mjestima, s obzirom da je on veoma važan igrač za ekipu".

Istakao je šef stručnog štaba Zvezde da će u narednom periodu crveno-bijeli raditi na unapređenju odbrane, objasnivši da ne želi da priča o defanzivi kroz poređenje sa prethodnim sezonama. "Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraćao unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svjestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unaprijedimo i taj segment igre", zaključio je Barak Bahar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC