• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Saudijska Arabija gleda Srbe - Mitar i Sergej rešetali u najvećem derbiju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovo je veče srpskih majstora!

 Mitrović i Milinković-Savić strijelci u derbiju Saudijske Arabije Izvor: Victor Fraile/Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski internacionalci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović golovima su "otvorili" derbi bogataša u Saudijskoj Arabiji, Al Hilal - Al Ahli. Oni su bili strijelci za domaće od samog starta meča, jer je SMS pogodio poslije samo 46 sekundi utakmice. Mitar je 25 minuta kasnije propustio šansu da pogodi iz penala, ali se u 37. minutu iskupio, golom glavom za 2:0.

U derbiju finansijski moćnih timova, u kojem uz Mitra i SMS-a nije igrao najskuplji, Nejmar, jer je povrijeđen, na drugoj strani terena bile su doskorašnje zvijezde Premijer lige, centarfor Roberto Firmino, krilni napadači Rijad Mahrez, Alan Sen-Maksiman, doskorašnji vezista Barselone Frank Kesi, ex golman Čelsija Eduar Mendi...

Niko od njih nije uspio da spriječi Sergeja da odmah na startu meča postigne svoj četvrti gol od selidbe iz Rima u Saudijsku Arabiju. Pogledajte kako je to uradio - prijem lopte na grudi i samo je spustio kraj Mendija:

Iako je Al-Hilalu najveći rival Al-Itihad, što je saudijski "El Klasiko", a gradski rival Al-Nasr Kristijana Ronalda, protiv kojeg igra "Derbi Rijada", ipak je i večerašnji meč bio dugo iščekivan, prije svega zbog astronomskih ulaganja u dva tima. I na toj velikoj sceni ponovo je zablistao Mitrović, koji je u svom 13. nastupu za klub postigao svoj 12. gol. Pogledate kako:

Al Hilal je trenutno lider i pobjedom protiv Al Ahlija stekao bi pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, Al Tavon, dok je Al Nasr na sedam bodova minusa, kao i petoplasirani Al Ahli. Doveli su u Hilal Srbe da osvoje titulu, a oni im uveliko pokazuju put ka tom trofeju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC