• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK - UEFA oštro kaznila Srbiju pred meč odluke!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbalski savez Srbije suočen sa teškim kaznama.

 UEFA oštro kaznila Srbiju Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije igraće 15. novembra meč protiv Bugarske bez navijača na novom stadionu u Leskovcu!

U utakmici odluke za plasman na Evropsko prvenstvo neće biti gledalaca zbog "rasističkog ponašanja navijača", kako je navedeno na sajtu Evropske fudbalske asocijacije (UEFA).

Uz zaključavanje stadiona Dubočice u Leskovcu za taj meč, FSS će morati da plati 50.000 na ime te kazne i još 10.000 evra zbog svog propusta. Kako je navedeno, Fudbalski savez Srbije nije preduzeo akcije protiv preprodaje ulaznica za utakmice na crnom tržištu, a ni pripadnici obezbjeđenja na utakmici nisu sprovodili kontrolu na ulazima i izlazima sa stadiona.

I to nije sve, jer će FSS morati da plati i 6.500 evra zbog bacanja baklji na utakmici protiv Crne Gore, kao i još 8.000 evra zbog blokiranih prolaza na tom meču i još 750 evra zbog aktiviranja pirotehnike. Povrh toga, FSS će morati da plati još 14.000 evra zbog korišćenja lasera navijača na istom meču.

Reprezentaciji Srbije potreban je bod za plasman na EURO, a možda ni on neće biti neophodan ako Crna Gora ne ostvari pobjede protiv Litvanije i Mađarske. Piksijevi "Orlovi" su praktično zakoračili na Evropsko prvenstvo, što naša reprezentacija nije doživjela od 2000. godine, a bilo je očekivano da sredinom novembra u Leskovcu bude pravi spektakl na meču kojim bi bile okončane uspješne kvalifikacije. Nažalost, ta premijera na stadionu Dubočice proći će u tišini i samo uz zvuke dovikivanja selektora i igrača.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC