• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Ako kažu drugačije, lažu! Barak Bahar progovorio o svemu u Zvezdi: "Ni Partizanu se to nije dešavalo!"
 Ako kažu drugačije, lažu! Barak Bahar progovorio o svemu u Zvezdi: "Ni Partizanu se to nije dešavalo!"

Ako kažu drugačije, lažu! Barak Bahar progovorio o svemu u Zvezdi: "Ni Partizanu se to nije dešavalo!"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde Barak Bahar progovorio o svim dešavanjima u klubu.

 Ako kažu drugačije, lažu! Barak Bahar progovorio o svemu u Zvezdi: "Ni Partizanu se to nije dešavalo!" Izvor: Profimedia/AFP

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Barak Bahar govorio je na stadionu Crvene zvezde o svemu što se trenutno dešava u klubu. Prokomentarisao je dešavanja u sredu uveče, nakon remija protiv TSC-a, najavio utakmicu sa Radnikom u subotu popodne i zatim pričao o nastavku Zvezdine sezone.

Sve što je rekao Barak Bahar pročitajte u kartici RAZVOJ DOGAĐAJA!

15:33

KRAJ KONFERENCIJE!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar završio je obraćanje novinarima pred meč protiv Radnika iz Surdulice, nakon što je tokom pola sata analizirao aktuelnu situaciju u klubu, sve što se dešavalo prethodnih dana i ono što čeka aktuelnog šampiona Srbije u narednom periodu!

15:32

O tituli!

"Za nas, važno je da pobedimo narednu utakmicu i samo se fokusiramo na utakmicu sutra. Bitno je da vratimo samopouzdanje. To je naš cilj, da sedmi put osvojimo titulu. Znamo da smo veoma dobar tim. Sada želimo da igramo bolje, postižemo više golova, primamo manje golova i idemo utakmicu po utakmicu. Titula se osvaja u maju", rekao je na kraju razgovora Barak Bahar!

15:30

O Kataiju!

"Katai je bio povređen tokom velikog dela sezone, i dalje nije u sjajnoj formi. Postigao je veoma važan gol za koji smo mislili da je pobednički. Vraća se u formu i igraće sve više u narednom periodu", dodao je trener Zvezde.

15:29

Pogled na tabelu!

"Činjenica je da Zvezda nije navikla na ovakvu tabelu, Partizan je dobio 11 utakmica u nizu i to je takođe nešto što se nije događalo. Moramo da pobedimo sve ostale utakmice u šampionatu", rekao je Bahar.

15:28

Rotacije!

"Stalno pravimo promene. Kraso je dobro igrao protiv IMT, ali imamo utakmice na svaka tri dana. Nema onih koji su nezadovoljni minutažom. Neko nije u protokolu, pa sledeću utakmicu igra. Stručni štab odlučuje o tome pred svaku utakmicu", zaključio je Bahar.

15:26

Susret sa navijačima!

"To je za mene normalno okruženje, imao sam takva iskustva u prethodnim klubovima. Razumem navijače, žele rezultate, žele da svi daju 100 odsto. Potrebni su nam bolji rezultati. Navijači su bili veoma ljubazni, pričali smo oko 40 minuta i razumeli smo šta je njihova želja. Potrudićemo se da ih ostvarimo. Radili smo veoma naporno da postignemo gol protiv TSC-a koji je dobar tim. Izgubili smo fokus u poslednjim sekundama. To je bio drugi njihov napad na utakmici. Ne želim nikoga da krivim za to, odgvoornost je na meni, mom timu, igračima... Svi smo zajedno u ovome", ispričao je trener Crvene zvezde.

15:22

O karijeri...

"Situacija u Izraelu nije dobra, ali tako je sada već dugo vremena. Moram da budem fokusiran na svoju karijeru, na uspehe, na ovaj klub. Rezultati nisu kakve smo očekivali, ali verujem u ovu ekipu i verujem u igrače. Mi sada ne mislimo o Lajpcigu jer moramo da pobeđujemo u ligi. Imamo utakmicu u subotu i moramo da ga pobedimo. U narednih nekoliko mečeva mi možemo da preokrenemo čitavu sezonu", rekao je Bahar.

15:19

Ostavka - ne!

"To nisam ja, ne odustajem! Posebno ne odustajem lako. Verujem u ovaj klub i u ove igrače. Ako pronađem balans, rezultati će doći", rekao je Barak Bahar.

15:18

Razgovor sa upravom!

"Ne postižemo golove jer promašujemo, to je deo igre. Statistika nam ide u prilog, a golovi će doći ukoliko nastavimo ovim putem. Ja se nikada ne plašim, jer verujem u sebe. Neću reći šta sam pričao sa upravom jer je to između nas. Želeli su da čuju šta ja mislim, Izgubili smo mnogo poena... Tražili su mišljenje i dobili su ga. Osećam njihovu podršku! Moja ekipa igra dobro, a rezultati će doći. Detalji odlučuju u odbrani, golovi koje primamo dolaze iz polušansi, dobijamo dva gola iz jedne šanse...", zaključio je Bahar.

15:14

Lažu!

"Rekao bih nekoliko rečenica o sebi. Moja zemlja krvari, znamo šta se tamo dešava. Moja porodica je kući i nisam ih video više od mesec dana. Čuo sam da govore kako moja glava nije ovde zbog dešavanja u mojoj zemlji. Ja sam u potpunosti ovde! Moram da donesem uspeh ovom klubu. Ja, moj stručni štab, kao i lokalni momci iz tima su 24 časa dnevno, sedam dana u nedelju uz tim. Dolazimo rano i kasno odlazimo kući. Znamo koliko je Crvena zvezda važna navijačima i mnogim drugim ljudima. Dosta se govori o velikom broju stranaca. Svi oni su dobri fudbaleri. Takvi su i domaći igrači, takvi su i mladi igrači. Imamo dobru atmosferu u svlačionici, ako neko kaže nešto drugačije znajte da vas laže. Sada smo svi zajedno, igrači, stručni štab, uprava i navijači. Obećavam, ovaj klub ima sjajnu budućnost", zaključio je trener Zvezde.

15:11

Važna je tabela!

"Možete sada da kažete da su ovo samo brojevi, detalji i statistika i tu ste potpuno u pravu. Važna je samo tabela na kojoj je Crvena zvezda druga sa šest bodova manje od lidera. Verujemo da ćemo, ukoliko zadržimo ovakvu statistiku i malo je prilagodimo, postići rezultate", rekao je trener Zvezde.

15:09

Parametri...

"Na poslednje tri utakmice bila je velika razlika u kvalitetu igre i rezultatu. Verujem u način na koji mi igramo, verujem u ono što me je dovelo do Crvene zvezde. Bili smo dominantni na poslednje tri utakmice. Zapisao sam neke detalje sa tih mečeva. Izabrao sam neke od njih i pročitaću ih. Prosečno imamo 65 odsto poseda lopte, izveli smo 35 kornera a naši protivnici 12, imali smo 76 udaraca ka golu protivnika naspram 17 koje su imali naši protivnici. Poslednji parametar je xG, odnosno očekivani broj postignutih golova. Na poslednje tri utakmice trebalo je da postignemo 10 golova - uz kvalitet ekipe moglo je da bude i više, dok je tim trebalo da primi 1,7, odnosno manje od dva gola. Ovo pokazuje da treba da postižemo mnogo više i primamo mnogo manje golova", ispričao je trener Crvene zvezde.

15:05

Prvi utisak!

"Pozdrav svima, znam da ste bili razočarani se nisam pojavio nakon poslednje utakmice. Imao sam razlog za to. Navijači su nas čekali ispred svlačionice i popričao sam sa njima. Bio je to iskren i važan razgovor, hteo sam da ih čujem. Želeo sam da im ukažem poštovanje, pre nego što sam otišao na sastanak sa upravom kluba. Ne bežim od pitanja. Ja uvek preuzimam odgovornost. Pozvao sam vas ovde da popričamo i da odgovorim na sva vaša pitanja. Znam da postoje ogromna očekivanja od tima. Postoji mnogo buke, mnogo prtiska od navijača i medija, ali to je normalno. Kada smo veoma dobro počeli pripreme i sezonu u prvenstvu, znao sam da će očekivanja biti veoma visoka. Možda nismo bili dovoljno skromni. Priznajem, trebalo mi je vremena... Potrebno je bilo da razumemo ligu, dobro smo platili ceh u kešu porazima od Voždovca i Čukaričkog. Zvezda nikada ne gubi u domaćem prvenstvu... Posle tih mečeva moj tim i ja smo promenili način na koji se pripremamo", rekao je Bahar!

15:00

Počinjemo!

Trener Crvene zvezde se pojavio pred medijima!

14:55

Tihi bojkot!

Tokom prethodnih nekoliko nedelja nismo imali često priliku da razgovaramo sa Barakom Baharom. Nakon što je Hamas izvršio napad na Izrael, a Izraelci odgovorili napadima na Gazu, trener Crvene zvezde nije držao konferencije za medije pred mečeve u srpskom fudbalu.

Tek pred meč u Lajpcigu mogli smo da čujemo šta ima da kaže šef tručnog štaba Crvene zvezde, ali se "ilegala" nastavila i nakon potresnog govora koji je održao - nakon remija sa TSC-om kratku izjavu dobila je samo televizija "Arenasport", na samom terenu.

14:45

Raspored Crvene zvezde!

Meč protiv Radnika iz Surdulice igra se u subotu od 18 časova, a Crvenu zvezdu nakon toga očekuje meč protiv RB Lajpciga u Ligi šampiona. Biće to prilika da tim Baraka Bahara osvoji bodove koji bi mogli da budu krucijalni u borbi za evropsko proleće. Taj meč je na programu u utorak od 21:00, a pre novembarske reprezentativne pauze Crvenu zvezdu čeka i gostovanje u Pančevu narednog vikenda.

14:35

Šta se dešavalo na stadionu?

Pokušaćemo da se prisetimo svega što se dogodilo nakon meča u kojem su Crvena zvezda i TSC odigrali nerešeno!

Navijači sa sve tri tribine ispratili su zvižducima fudbalere aktuelnog šampiona, a sa severa su mogle da se čuju uvrede poput "pi*ke". Uz stihove "Marš u tunel" najvatreniji navijači odbili su da pozdrave fudbalere ispred tribine i poručili im da ne treba da se pojave pred njima. Zvižduke je dobio i Barak Bahar, koji je zatim izbegao odlazak na konferenciju za novinare.

Trener Crvene zvezde umesto toga imao je višesatni razgovor sa igračima i susret sa navijačima koji su zahtevali objašnjenje za loše igre kluba. Nije bilo incidenata i neće biti pokrenut nikakav postupak oko tog susreta, koji je prokomentarisao i kapiten Aleksandar Dragović. Na kritike i uvrede reagovao je i analitičar Adam David, jedan od pomoćnika u stručnom štabu Baraka Bahara.

Sa druge strane, trener TSC-a Žarko Lazetić tražio je Zvezdi mane nakon remija u Beogradu, a prokomentarisao je i situaciju u kojoj se nalazi Izraelac. Zbog toga što je sa Kosova i Metohije bivši fudbaler Partizana razume kako se daleko od kuće oseća izraelski trener čija je porodica i dalje u zemlji pogođenoj ratom.

14:25

Otkaz?!

Ako pitate legendarnog Dragišu Binića, Barak Bahar je trebalo da bude otpušten još u sredu uveče. Odmah nakon utakmice protiv tima iz Bačke Topole!

14:20

Pogrešne bitke...

Iako Crvena zvezda trenutno nije u dobroj formi, postoji nekoliko stavki u kojima je Barak Bahar pobedio - doduše, te bitke nisu bile presudne za klub. Kao da je "General" loše birao šta je važno crveno-belima. 

14:10

Ajfon ili toki-voki?

Početak mandata Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi nije uspešan koliko su se nadali u klubu - čini se kao da su klupski čelnici "prevareni" onim što su dobili za uloženi novac.

14:00

Dobar dan!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su (1:1) protiv TSC-a iz Bačke Topole u odloženoj utakmici osmog kola Superlige, a meč odigran u sredu uveče izazvao je mnogo pažnje u srpskoj javnosti. Navijači su igrače ispratili uvredama i zvižducima, Barak Bahar je dobio "žuti karton", a nakon sastanka sa navijačima nije se pojavio na konferenciji za medije.

Po prvi put nakon tog meča Bahar će razgovarati sa medijima na konferenciji pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice, koja je na programu u subotu od 18:00. Ostanite uz MONDO i pratite obraćanje Izraelca!

UKRATKO

  • Konferencija Baraka Bahara
  • Posle TSC-a nije pričao
  • Najava Radnika
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije