• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 barak bahar pres konferencija poslije lajpciga uživo
 barak bahar pres konferencija poslije lajpciga uživo

Baharova poruka poslije poraza od Lajpciga: "Nakon utakmice su svi pametni! Moje je da promijenim stvari"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Prva izjava trenera Crvene zvezde nakon poraza od Lajpciga.

 barak bahar pres konferencija poslije lajpciga uživo Izvor: Profimedia/AFP
0:17

Zvezda ima šanse!

"Mislim da je posebna stvar igrati ovde. Tim sa ovim navijačima ima posebnu energiju, igra sve do kraja bez obzira koliko su dobri ili loši. Mislim da tim ima kvalitete, u prvom delu meča su izblokirali nekih dvadesetak naših udaraca. Imaju puno dobrih igrača. U Bernu će sigurno biti vruće, tamo će se igrati za mesto u Ligi Evrope i ne vidim da je neko u prednosti. Mislim da Crvena zvezda ima svoje šanse u Bernu", dodao je Marko Roze.

0:13

Ništa od čestitke!

"Neimenovani prijatelj mi još nije čestitao. Video sam Dragana Bogavca, imam nekoliko prijatelja. Ali, ovaj neidentivikovani prijatelj ostaće anoniman", otkrio je Marko Roze i ispričao: "Ostaćemo još jedno veče, ali je jako kasno za noćni život. Trener i igrači su ponekad umorni, radujem se povratku u hotel i da malo odspavam."

0:10

Roze!

"Jako je kasno, biću kratak. Mislim da je naše prvo poluvreme bilo mnogo dobro. Dali smo premalo golova tada. Jasno je bilo da će Zvezda prilagoditi igru u drugom poluvremenu. Bilo nam je potrebno da golman dobro brani, jer je kraj tek kad golman odsvira kraj. Sjajan stadion, sjajna atmosfera, bilo je zadovoljstvo igrati ovde", rekao je Roze na početku i dodao: "Šlager je i prošle sezone mnogo pružio. On od sebe traži mnogo puno, nadam se da će biti još bolji i bolji. Kod nas postoji samo jedna stvar - rezultati. U skladu sa tim smo dobili ovu utakmicu, to nam je bilo važno. Voleli bismo da i sledeće godine igramo tako. Večeras smo dobro igrali već deo utakmice. Kada je moralo da se brani, izborili smo se. To je sastavni deo fudbala."

0:05

Roze već bio u Beogradu!

Podsećamo, Marko Roze je kao trener Red Bul Salcburga gostovao Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tokom trenerskog mandata Vladana Milojevića. Tada je meč završen bez pogodaka, a crveno-beli su remijem u Austriji prošli Rozeov tim!

0:00

Konferencija gotova!

Barak Bahar je završio obraćanje medijima. Sačekaćemo izjavu trenera RB Lajpciga Marka Rozea.

23:57

Razgovor sa upravom!

"Nemamo naviku da sa klupskim čelnicima pričam odmah nakon utakmice. Tek nakon dan ili dva sednemo i analiziramo utakmicu. Mislim da će tako biti i ovog puta", rekao je Bahar.

23:56

Prvo analiza!

"Imali smo uspone i padove. Igrali smo hrabro, iako u prvom delu nismo uspeli. U drugom delu smo igrali na sve ili ništa. Pozitivno je što smo igrali do poslednjeg momenta, iako nismo zadovoljni rezultatom. Sutra ćemo pričati o svemu, kada sa svojim štabom vidim šta je bilo dobro ili loše. Ne pričam sa igračima odmah nakon meča. Pozitivno je da su dali sve od sebe i borili se", rekao je Barak Bahar.

23:54

Baharova izjava!

"Svako ima pravo da kaže šta misli. Zasluženo smo imali gol zaostatka, moglo je da bude i više. Moglo je kasnije da bude 1:1, mogli smo i potpuno da se vratimo u meč. Očekujemo više od nas, očekujemo više borbe poput gostovanja Mančester sitiju i RB Lajpcigu. Dobro smo se borili danas. Razočarani smo rezultatom, očekivali smo više. Sad smo okrenuti domaćem šampionatu. Sledi pauza za reprezentacije, pa najbitnija utakmica u Ligi šampiona, protiv Jang bojsa. Mi spremimo nešto, to ne radi uvek i moj posao je da promenim te stvari. Srećan sam što su igrači koji su ušli doneli promenu i odigrali dobru utakmicu."

23:49

O Mijailoviću i Kangi!

"Odlučio sam da on igra. Primetio sam kasnije da su ekipi potrebne promene. Napravili smo neke izmene koje su nam pomogle da bolje počnemo drugi deo meča. Bili smo blizu da postignemo gol", rekao je Bahar i dodao: "Kanga dobro radi na treninzima, odigrao je odlično prethodni meč. Posle meča su svi pametni, hteli smo da igramo drugačije, sa Krasoom u sredini. Zbog visokog presinga to nije uspelo i morali smo da menjamo."

23:45

Počinjemo!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar je pred novinarima i govoriće o utakmici.

23:45

Fotografije sa meča!

23:40

Posle meča!

Za razliku od utakmice protiv TSC-a u domaćem prvenstvu, navijači Zvezde ovog puta su želeli da pozdrave fudbalere svog tima. Dugo su im pevali i na kraju poručili da hoće titulu u domaćem prvenstvu.

23:35

Izjava kapitena!

Iskusni defanzivac Aleksandar Dragović govorio je nakon meča u kojem je njegov tim poražen od nemačkog predstavnika.

23:30

Raspored do kraja!

CRvena zvezda će do kraja grupne faze odigrati još dva meča, u kojima će se boriti za treću poziciju i nastavak takmičenja u nokaut fazi Lige Evrope. Ovo su obaveze koje čekaju tim Baraka Bahara:

  • 28. 11. Jang bojs - Crvena zvezda
  • 13. 12. Crvena zvezda - Mančester siti
23:25

I Janis Sferopulos!

Trener košarkaške sekcije Crvene zvezde, grčki stručnjak Janis Sferopulos, gledao je uživo meč protiv RB Lajpciga u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona. Pogledajte i vi neke detalje sa meča:

23:20

Tabela!

Crvena zvezda je upisala i treći poraz u grupnoj fazi, ali se večeras usamila na trećoj poziciji. U odnosu na Jang bojs, koji joj je konkurent za proleće u nokaut fazi Lige Evrope, Crvena zvezda sada ima bolju gol-razliku. Za su zaslužni gol Zvezde u Beogradu večeras, ali i treći pogodak Mančester sitija protiv švajcarskog tima. Može se reći da je evropski šampion odigrao za crveno-bele, pa tabela izgleda ovako:



Standings provided by Sofascore

23:15

Koškanje!

U prvom delu meča Lois Openda i Vujadin Savić su bili u okršaju, pored klupe Crvene zvezde!

23:10

Poruka Baraka Bahara!

Trener Crvene zvezde Bahar imao je poruku zbog rata koji trenutno vode Izrael i Palestina!

23:05

Koreografija!

Ovako je izgledao stadion Crvene zvezde na početku meča:

Pogledajte

00:10
marakana
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

23:00

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od RB Lajpciga (2:1) u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona. Nakon meča u kojem su crveno-beli imali svoje šanse da osvoje bod medijima će se obratiti dvojica trenera, Marko Roze i Barak Bahar.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - RB Lajpcig 1:2
  • Konferencija Baraka Bahara
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije