• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Belgija Srbija uživo prenos livestream prijateljska utakmica
 Belgija Srbija uživo prenos livestream prijateljska utakmica

Stativa, prečka i poraz Srbije zbog prvog minuta! Piksijev tim izgubio pred najvažniji meč!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Prijateljski meč Srbije protiv Belgije u Levenu obilježio je gol u drugom minutu.

 Belgija Srbija uživo prenos livestream prijateljska utakmica Izvor: MN PRESS
22:35

KRAJ MEČA - 1:0!

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Belgije na prijateljskom meču u Levenu, golom Karaska već u drugom minutu meča. Pogledajte neke od detalja sa susreta:

22:31

89. minut - PREČKA!

Kakva šansa za Srbiju u samom finišu meča. Filip Kostić je uputio oštru loptu sa levog boka, Filip Đuričić je natrčao na loptu i pogodio prečku,... Bila je Srbija blizu izjednačenja!

22:20

78. minut - Mitrović!

Centaršut sa leve strane probao je u gol da pretvori Aleksandar Mitrović, ali je njegov udarac glavom otišao pored stative.

22:12

70. minut - Radonjić!

Probao je fudbaler Torina, samo nekoliko sekundi pre nego što je ustupio mesto Andriji Živkoviću. Kreirao je Nemanja Radonjić dobru poziciju za udarac, ali je lopta otišla preko gola.

Nekoliko minuta ranije u igru su ušli Nikola Milenković, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović.

22:00

58. minut - Mučimo se...

Velike probleme ima Srbija u Belgiji! Teško stvaramo šanse, a ne ide nam lako ni da uspostavimo kontrolu nad sredinom terena.

21:46

46. minut - Nastavljamo!

Umesto Marka Grujića na terenu će u drugom delu meča biti Saša Lukić, dok će umesto Filipa Mladenovića igrati Filip Kostić. Promene kod Belgijanaca, Vranks menja Mangalu, Fas menja Teata i Lukebakio menja Bakajoka.

21:40

Gol Karaska!

Ovako su Belgijanci poveli već na početku meča:

Prvi gol na meču u Levenu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:32

POLUVREME - 1:0!

Nismo mnogo videli od Srbije, četa Dragana Stojkovića ostala nam je dužna nakon prvih 45 minuta. Odbrana je kapitulirala već posle jednog minuta igre, a u nastavku meča stvorene su tek dve poluprilike - preko Lazara Samardžića i Filipa Đuričića koji je sa distance pogodio stativu.

Na drugoj strani terena, pored strelca gola Karaska, Srbiju je mučio i Openda koji je tri puta pokušavao da ugrozi gol Rajkovića. Na našu sreću, golman je bio uspešniji u svakoj borbi koju su vodili.

21:18

33. minut - Openda!

Ponovo je napadač RB Lajpciga imao odličnu priliku, ali Predrag Rajković još jednom zaustavlja njegov udarac. To je drugi put na meču u Levenu, a može se reći da su Belgijanci imali tri odlične šanse do sada...

21:16

31. minut - Stativa!

Najbolja prilika za Srbiju na današnjem meču, ali je stativa bila saveznik Belgije. Filip Đuričić je oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora.

21:11

26. minut - Openda!

Blizu su bili Belgijanci dupliranja prednosti, pošto je Tilemans spojio sa golom Opendu. Ipak, napadač nije uspeo da pogodi mrežu iza Predraga Rajkovića koji je odlično reagovao u ovoj situaciji.

21:09

24. minut - Pokušaj Samardžića!

Dodao je Filip mladenović loptu po zemlji, karakteristično sa levog boka, ali Lazar Samardžić nije uspeo dobro da je zahvati. Pokušaj je otišao pored gola.

21:01

16. minut - Slaba igra Srbije!

"Orlovi" se nisu u potpunosti prilagodili uslovima igre u Levenu i još se traže na meču protiv Belgije. Domaćin je na samom početku postigao gol, zatim preuzeo i kontrolu nad utakmicom, a od Srbije za sada nismo videli mnogo...

20:47

2. minut - GOL, Karasko!

Manje od 65 sekundi bilo je potrebno Belgiji da stigne do prednosti. Kiksnuo je Strahinja Pavlović, Predrag Rajković nije uspeo da popravi situaciju, a Janik Fereira Karasko je postigao gol!

20:45

1. minut - Počinjemo!

Srbija gostuje Belgiji, a mi u tekstualnom prenosu pratimo važnu proveru nacionalnog tima!

20:25

Piksi na EP 2000!

20:15

Ovako izgleda tim Srbije!

Pogledajte još jednom koga je Piksi izabrao:

20:00

Kakvo je stanje u grupi?



Standings provided by Sofascore

19:45

SASTAVI!

BELGIJA (4-3-3): Sels - Debast, Al-Dahil, Teate, Deman - Vermeren, Mangala, Tilemans - Bakajoko, Openda, Karasko.

SRBIJA (3-4-2-1): Rajković - Veljković, Gudelj, Pavlović - Radonjić, Maksimović, Grujić, Mladenović - Samardžić, Đuričić - Vlahović.

19:30

Srbija izgubila bisera!

Mladi fudbaler Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović, kojeg je nedavno pomenuo i selektor Stojković, izabrao je da nastupa za Nemačku!

19:20

Protiv Bugara i publika!

Pred meč u Levenu stigla je veoma važna vest za Srbiju - meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, protiv Bugarske u Leskovcu, neće se igrati samo sa decom do 14 godina na tribinama. Delimično je uspela žalba koju je FSS poslao u nion, pa će na tribinama biti i odraslih navijača.

19:05

Šta sprema Piksi?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković verovatno će meč protiv Belgije iskoristiti da proveri neke nove snage, ali i da najbitnije igrače nacionalnog tima odmori pred meč sa Bugarskom.

18:55

Problemi pred meč!

Obilne padavine u Belgiji mogle su da naprave veliki problem fudbalskim reprezentacijama koje su davno zakazale prijateljski susret. Pričalo se čak i da će meč biti otkazan jer Srbija nije trenirala, a selektor Stojković nije održao konferenciju u Belgiji!

Kompromis je napravljen je tako što je meč iz Brisela prebačen u obližnji Leven, gde su se Dika Stojanović i Bratislav Živković uputili kako bi sve proverili. Meč će biti odigran bez prisustva navijača jer u kratkom vremenskom roku nije moglo da se organizuje njihovo prisustvo.

18:40

Dobro veče!

Fudbalska reprezentacija Srbije u Belgiji igra protiv domaćina izuzetno važan meč - prijateljski susret koji je poslednja prilika za uigravanje pred Bugare! Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta iz Levena. 

UKRATKO

  • Belgija - Srbija 1:0
  • Prijateljski meč
  • Provera pred Bugare
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije