• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni napadač Italije izvrijeđao Srbina: Vlahović nije fudbalski inteligentan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Paolo Di Kanio bez dlake na jeziku o Dušanu Vlahoviću.

 Paolo Di Kanio izvrijeđao Dušana Vlahovića Izvor: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović je odlično počeo novu sezonu u Juventusu, ali malo povrede, malo čudne odluke trenera Masimilijana Alegrija, uticale su da srpski golgeter opet "ispadne iz ritma". Zato su svi pogledi usmjereni ka odluci Alegrija pred nedjeljni derbi sa Interom - možda i ključnu utakmicu sezone u Seriji A - i već mnogi apeluju da Vlahović ponovo ostane na klupi, a šansu dobije neko drugi...

Među najglasnijima je bivši italijanski napadač Paolo Di Kanio, inače i nekadašnji igrač Juventusa, koji kritikuje ofanzivnu liniju "stare dame" koja ga nije ubedila. Prvo za Kjezu kaže da "nije drugi napadač" jer se bolje snalazi na krilu, međutim to nije ništa šta ima da kaže za Vlahovića.

"Ako kojim slučajem Vlahović ne uspije u Juventusu, onda je to 75 odsto njegova krivica. Ako si jak igrač, nebitno je koliko si frustriran zbog malo šansi za gol. Moraš da se prilagodiš svom timu i iskoristiš tih nekoliko lopti koje dobiješ. U Firenci je bio raspucan jer je vjerovao u to što radi, bio je uključen u igru i igrao je sa radošću. Sa Juventusom je očigledno sve drugačije. Posebno u smislu pritiska i njegovih izbora...", rekao je Di Kanio.

"Otkrivaju se polako pukotine u njegovom mentalitetu i odlukama koje donosi. Nije fudbalski inteligentan u momentima kada se suočava sa teškim situacijama. Ovo kažem otvoreno i direktno. Kada kažem da nema fudbalsku inteligenciju, ne mislim da nije dovoljno dobar i da ne može da igra za Juventus. Ali, Vlahović mora da nauči neke jednostavne stvari jer ovim način igre ne stavlja saigrače u dobar položaj. Pravi majstori se dokazuju u teškim situacijama", ozbiljno je "udario" po Srbinu slavni napadač Italije, govoreći za "Tutosport".

Meč između Juventusa i Intera je na programu u nedjelju od 20.45, a videćemo da li će od starta zaigrati Vlahović koji kraj svog imena ove sezone ima četiri gola i asistenciju na 10 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC