• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U LIGI ŠAMPIONA OVO MORAŠ DA DAŠ! Ogromni promašaji Zvezdine "devetke" - KADA ćeš ako nećeš sad?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Katastrofalni potezi centarfora Crvene zvezde, koji su odmah kažnjeni u Švajcarskoj.

 Šerif Ndiaje promašaji Jang Bojs Crvena zvezda Izvor: TV Area sport/Screenshot

Dva ogromna promašaja napadača Šerifa Ndiajea obilježila su početak utakmice Crvena zvezda - Jang Bojs! Skupo plaćeni napadač (četiri miliona evra), dobio je od saigrača dve savršene lopte pred golom Švajcaraca u meču odluke u Ligi šampiona i nijednom nije šutirao dobro. Prvi put je pogodio golmana domaćih Antonija Raćopija, a drugi put je lopta pogodila njega, a ne on nju, na savršen centaršut veziste crveno-bijelih Im Bom Hvanga sa lijeve strane. U obje situacije imao je centarfor Zvezde sasvim dovoljno vremena, ali je u obje situacjie reagovao veoma loše.

Iščekivao se ovaj meč da Šerif Ndiaje opravda veliki novac za koji je doveden ove sezone i da konačno počne da pogađa, poslije samo dva gola u prvih 14 nastupa u crveno-bijelom. Međutim, poslije njegovog katastrofalnog početka u Bernu, a odmah potom i kazne domaćih, koji su lako poveli 1:0 poslije tih promašaja, očigledno je da Ndiaje i dalje ima velikih problema, kao i Zvezda kada on igra "devetku".

Poslije ovih promašaja, verovatno niko nije ni postavio pitanje zašto mu u sledećem napadu saigrač Osman Bukari nije dodao loptu, već je odlučio da sam završi akciju šutem sa desne strane. Pogledajte kako je Ndiaje počeo meč u Švajcarskoj, pred velikim brojem navijača Zvezde:

Šerif Ndiaje dao je jedan od svoja dva gola u Zvezdi baš protiv Jang Bojsa, u utakmic Lige šampiona na "Marakani" (2:2), a drugi je postigao u meču Kupa Srbije protiv Trajala. Za očekivanja od Zvezdine "devetke" - premalo! Pogledajte njegov promašaj u Bernu:

Šerif Ndiaje
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC