• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 uživo barak bahar poslije jang bojs - crvena zvezda
 uživo barak bahar poslije jang bojs - crvena zvezda

PA, NE MOGU JA DA POSTIŽEM GOLOVE! Zvezda ispala, napadači se BRUKALI, a Barak Bahar se ovako branio!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde Barak Bahar obratiće se medijima.

 uživo barak bahar poslije jang bojs - crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ispala je iz Lige šampiona porazom na gostovanju Jang Bojsu (0:2), posle čega ni teoretski ne može da izbori ostanak u Evropi i tokom zime. Nakon katastrofalnih promašaja napadača Šerifa Ndijea na početku, a uz to i brukanja Osmana Bukarija, pa niza promašaja i drugih ofanzivaca (Jovan Mijatović, Žan-Filip Kraso, Hvang), crveno-beli su izgubili i u Švajcarskoj, čime su zakazali revijalni meč protiv Mančester sitija u decembru, na oproštaju od grupne faze Lige šampiona u kojoj je najskuplji tim u istoriji Zvezde ostavio bled utisak. Sa osećajem da je moglo više, Zvezda će se oprostiti od najjačeg takmičenja, a ostaje da se vidi da li će se uskoro oprostiti i od trenera, koji nije pokazao da je zaslužio tako veliku šansu, kao što ni skupocena pojačanja nisu opravdala očekivanja.

23:25

Kraj konferencije!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar završio je konferenciju za medije.

23:24

Neuporedivo!

"Ovo je drugačiji tim, drugačija je grupa, drugačiji timovi... Ne mogu da poredim to. Veoma smo razočarani što imamo samo jedan poen. Bilo je dobrih mečeva u ovoj grupi, protiv Lajpciga, čak i ovaj danas. Ali, to nije bilo dovoljno. Kada ne pobedite, to svakako nije dobro."

23:22

Šanse?

"Primili smo naivne golove, ali to je fudbal. Stvarali smo više šansi, napadali smo i nismo uspeli da ih iskoristimo", rekao je Bahar i dodao: "Ne mogu da uđem na teren i postignem gol, igrači šutiraju. Dešavaju se ovakve utakmice... Stvarali smo dobre šanse, imali smo ih šest ili sedam."

23:20

Neuspeh?

"Krivica je na svima nama. Naravno da je neuspeh što smo završili poslednji u grupi, ali istakao bih dobre stvari sa ovog meča. Igrali smo meč do kraja, trebalo nam je i malo sreće. Ponosan sam na igrače što su dali sve od sebe. Moramo da podignemo glave i okrenemo se onome što nas čeka u budućnosti", rekao je Bahar i dodao: "Nikada ne odustajem, ne predajem se. Verujem u tim, verujem u ekipu."

23:18

Prvi utisci!

"Počeli smo utakmici veoma dobro, igrali smo presing kako smo želeli. Za šest minuta smo mogli da postignemo tri gola i onda smo primili gol. I nakon dva gola smo napadali, stvarali šanse...", rekao je Barak Bahar.

23:17

Počinjemo!

Trener Barak Bahar je pred medijima!

23:10

Prvi poraz Zvezde od Jang bojsa!

Crvena zvezda i aktuelni šampion Švajcarske do sada su odigrali šest takmičarskih mečeva u Evropi i ovo je prvi put da je Janfg bojs pobedio! Zvezda je do sada bila "pobednik" jer je remijima uspevala da prolazi u narednu fazu takmičenja.

23:05

Tabela!

Ovakva je situacija u grupi u kojoj se nalazi Crvena zvezda:



Standings provided by Sofascore

23:00

Zvezda je izgubila!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Bernu od Jang bojsa, autogolom Koste Nedeljkovića u osmom i pogotkom Levina Bluma u 29. minutu meča. 

22:58

Navijači!

I večeras su najvatrenije pristalice Crvene zvezde ostavile najbolji utisak na fudbalsku Evropu - pogledajte kako su se predstavili u Bernu!

22:56

Veliki promašaji!

Napadači Crvene zvezde brukali su se večeras u Švajcarskoj... Već u uvodnoj fazi meča Šerif Endiaj dva puta je promašio zicere, a zatim su taj primer sledili Osman Bukari, Jovan Mijatović, Žan Filip Kraso...

Šerif Ndiaje
Izvor: YouTube/TV Arena sport
Osman Bukari Zvezda Jang Bojs Liga šampiona
Izvor: YouTube/TV arena sport/Screenshot

22:54

A ovako na stadionu!

I tamo je bilo mnogo navijača Crvene zvezde!

Pogledajte

00:30
Crvena zvezda - Izlazak igrača na teren u Bernu
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

22:52

Delije okupirale grad!

Ovako je danas bilo u Bernu!

Pogledajte

00:12
Korteo Delija u Bernu na Jang Bojs Zvezda
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

22:50

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Jang bojsa u Bernu i tako praktično završili evropsku avanturu za ovu sezonu - sada su usamljeni na poslednjem mestu svoje grupe, sa samo jednim osvojenim bodom. Nakon četvrtog poraza u Ligi šampiona govoriće trener Barak Bahar. Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju.

UKRATKO

  • Jang bojs - Crvena zvezda 2:0
  • Konferencija Baraka Bahara
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije